Nacionalna klasa » Vesti dana

http://www.nacionalnaklasa.com

Nacionalna klasa

Toyota Verso – kraj prodaje u Evropi

Nacionalna klasa pre 27 minuta
Toyota je saopštila da će obustaviti prodaju MPV modela Verso u Evropi, pošto je na ovom tržištu od početka godine prodala samo 821 primerka. Istovremeno je prodato 3.921 primeraka modela RAV4, što ukazuje na preusmeravanje kupaca na SUV automobile. Zanimljivo je da 88% prodatih RAV4 ima... »

Audi e-tron – prve specifikacije

Nacionalna klasa pre 21 sat
Audi će 17. septembra predstaviti električni SUV srednje veličine e-tron, a prve isporuke uslediće početkom 2019. godine. Nemačka kompanija konačno je objavila prve tehničke detalje, uključujuči i podatak o autonomiji od 400km. Automobil će raspolagati sa 407KS i 663Nm iz dva električna... »

Ford planira samo pet platformi

Nacionalna klasa pre 1 dan
Ford namerava da ostvari uštedu u poslovanju od 25,5 milijardi dolara u narednih pet godin preusmeravanjem svog kataloga na krosover, SUV, pikap modele i komercijalne kombije korištenjem samo pet modularnih platformi. Ove platforme bi pokrile sve vrste proizvoda ove kompanije u budućnosti – sa... »

F1: Španac naslednik, Sajnc menja Alonsa u Meklarenu

Nacionalna klasa pre 1 dan
Meklaren je brzo reagovao nakon Alonsovog napuštanja F1 i imenovao Karlosa Sajnca juniora za jednog vozača za narednu godinu, a kako je saopšteno u pitanju je višegodišnji ugovor. Nije dugo prošlo od odluke Alonsa da napusti F1, pa je Meklaren vrlo brzo obelodanio da će ga u ekipi zameniti... »

Alfa Romeo ukida model Mito

Nacionalna klasa pre 2 dana
Alfa Romeo Mito neće se proizvoditi od početka sledeće godine, pošto se kompanija priprema za novu eru SUV i sportskih modela, potvrdila je direktor ove marke u Evropi Roberta Zerbi. Matična kompanija Fiat Chrysler Automobiles u junu je objavila petogodišnji plan za ovu marku, koji obuhvata... »

F1: Bez Alonsa u F1 2019.

Nacionalna klasa pre 3 dana
Fernando Alonso je saopštio da se neće takmičiti u F1 u narednoj sezoni, a navodi se da je doneo ovu odluku još ranije ove godine i dodao da ostavlja mogućnost povratka u F1 nakon 2019. godine. Dvostruki svetski šamion već duže vreme predstavlja možda i jednog od najfrustriranijih vozača u... »

Tržište: Rast ukupne prodaje za 2,8 odsto

Nacionalna klasa pre 4 dana
Marke Jeep, SEAT, Dacia i Volkswagen najbolje su se prodavale u Evropi u prvoj polovini godine, a ukupna prodaja automobila u ovom periodu povećana je za 2,8%, na 8.461.963 vozila, navodi se u podacima industrijske asocijacije ACEA. U Nemačkoj, navjećem evropskom tržištu automobila, zabeležen... »

Više od 600KS za Porsche Taycan

Nacionalna klasa pre 5 dana
Porsche je potvrdio nekoliko tehničkih specifikacija svog budućeg sportskog električnog modela Taycan, uključujući informaciju da će automobil raspolagati sa više od 600KS. Dva permanentna sinhrona motora slaće snagu na sva četiri točka. Kada je reč o autonomiji, Porsche cilja na 500km... »

Seat boutique koncept prodaja u Novom Sadu

Nacionalna klasa pre 7 dana
Navikli ste da automobile tražite na internetu, a da ih uživo pogledate i testirate u salonima dilerskih kuća? Možda treba da promenite naviku. Po prvi put je predstavljena zaista velika inovacija u pristupu prodaji automobila. Iz velike automobilske kompanije Porsche SCG koja u Srbiji zastupa... »

Lynk & Co. predstavio limuzinu 03

Nacionalna klasa pre 7 dana
Kineska kompanija Lynk & Co. predstavila je svoj treći model, limuzinu 03, koja stiže u kineske prodajne salone krajem ove godine, a tokom naredne i u Evropu, zajedno sa modelom 02. Datum početka prodaje u Sjedinjenim Američkim Državama još nije određen. Kompanija posluje pod okriljem firme... »

©2018 Netmark d.o.o.