Nacionalna klasa

Aston Matrin DBX – tehnički detalji

Nacionalna klasa pre 21 sat
Aston Martin je objavio dodatne detalje o modelu DBX uoči premijere u decembru. Potvrđeno je da će ovaj SUV imati četvorolitarski V8 benzinski motor sa dva turba. Inicijlani pogon DBX-a biće AMG-ov M177 agregat iz modela DB11 V8 i Vantage, ali… »

Polestar paket za Volvo S60, V60 i XC60

Nacionalna klasa pre 1 dan
Volvo je predstavio sportski Polestar paket za modele S60, V60 i XC90. Unapređenja obuhvataju preradu motora i menjača, izmene na šasiji i seriju kozmetičkih poboljšanja. Polestar Engineerded paket dizajniran je da pruži sportski ugođaj u modelima… »

Nova Honda Jazz samo kao hibrid

Nacionalna klasa pre 2 dana
Honda je objavila fotografiju kojom najavljuje novu generaciju modela Jazz, čija će premijera uslediti uskoro na Sajmu automobila u Tokiju. Japanska kompanija u saopštenju navodi da će četvrta generacija Jazza u Evropi biti ponuđena samo sa… »

Zvanične skice nove Škode Oktavije

Nacionalna klasa pre 2 dana
Škoda je objavila zvanične skice nove generacije Oktavije, koja će biti predstavljena u narednim mesecima. Nova generacije pretrpela je kozmetička i mehanička unapređenja, uključujući dodavanje novih lakih hibridnih pogonskih opcija. Automobil je… »

Toyota Yaris – četvrta generacija

Nacionalna klasa pre 3 dana
Toyota je predstavila četvrtu generaciju modela Yaris, koja stiže na tržište sledećeg leta sa novim hibridnim pogonom. Automobil prelazi na novu verziju Toyotine New Generation arhitekture, koju koriste i nova Corolla, RAV4 i C-HR. Nova šasija je… »

Toyota LQ koncept

Nacionalna klasa pre 3 dana
Toyota LQ je koncept autonomnog električnog vozila koji će biti predstavljen na specijalnoj izložbi Future Expo tokom predstojećeg Sajma automobila u Tokiju. U vozilo je ugrađen sistem veštačke inteligencije, koji, kako navodi Toyota, gradi… »

2019 Subaru STI S209

Nacionalna klasa pre 4 dana
Subaru je objavio da će žestoki STI S209 koštati 64.880 dolara, što znači da će ovaj model biti najsnažniji i najskuplji STI ikada ponuđen na američkom tržištu. Oznaka S209 podrazumeva da se lestvica podiže još više u odnosu na standardni… »

Toyota RAV4 plag-in hibrid

Nacionalna klasa pre 5 dana
Toyota je pripremila plag-in hibridnu verziju modela RAV4 za Sajam automoibla u Los Anđelesu sledećeg meseca. Peta generacija ovog modela lansirana je krajem prošle godine, a proizvodi se na najnovijoj TNGA platformi. U Evropi se prodaje sa 2,5… »

Porsche predstavio Taycan 4S

Nacionalna klasa pre 6 dana
Porsche je predstavio Taycan 4S, cenovno nešto povoljniju verziju novog sportskog modela u poređenju sa varijantama Turbo i Turbo S. Automobil može da se poruči po početnoj ceni od oko 95.000 EUR. Taycan 4S raspolaže sa 530KS, kapacitet baterije mu… »

Toyota Mirai koncept

Nacionalna klasa pre 8 dana
Toyota je prikazala novi Mirai koncept, koji najavljuje drugu generaciju vozila sa vodoničnom gorivnom ćelijom. Automobil će biti predstavljen na predstojećam Sajmu automobila u Tokiju. Novi koncept opisan je kao “završna faza razvoja druge… »

Nacionalna klasa, najnovije vesti »

Aston Matrin DBX – tehnički detalji

Nacionalna klasa pre 21 sat

Polestar paket za Volvo S60, V60 i XC60

Nacionalna klasa pre 1 dan