Nacionalna klasa

Q opcije za Aston Martin DBS

Nacionalna klasa pre 9 sati
Aston Martin je predstavio kolekciju jedinstvenih opcija za nedavno lansirani luksuzni SUV DBX, koji će sa ovom opremom biti prikazan na sajmu automobila u Ženevi. Postoje tri nivoa dodatne opreme: Q by Aston Martin – Commision, Q by Aston Martin –… »

2020 Hyundai i30

Nacionalna klasa pre 9 sati
Hyundai je izvršio restilizaciju modela i30 u verzijama hečbeka, fastbeka i karavana. Pored osveženog izgleda, automobil je dobio poboljšani multimedijalni sistem i opciju blagog hibridnog pogona. Najveća vizuelna promena je na prednjem kraju, gde je… »

Novi VW Golf GTI potvrđen za Ženevu

Nacionalna klasa pre 1 dan
Potpuno novi Volkswagen GTI osme genracije zvanično je najavljen uoči premijere na Sajmu automobila u Ženevi 3. marta. Objavljena slika prikazuje prednji deo automobila koji će se naći u prodaji ovog leta. Ujedno je najavljen i dizelski GTD, koji će… »

Predstavljen novi Cupra Leon

Nacionalna klasa pre 2 dana
Cupra, SEAT-ova marka za modele visokih performansi, predstavila je novi Leon u formi hečbeka i karavana. Obe verzije koriste motor koji u najjačoj specifikaciji proizvodi 310KS, a moći će da se kupe i sa plag-in hibridnim pogonom. Novi Cupra Leon… »

Restlizacija Volva S90 i V90

Nacionalna klasa pre 3 dana
Volvo je prikazao restilizovane verzije limuzine S90 i karavana V90, koji stižu na tržište sa mnogo nove tehnologije i elektrifikovanim motorima, uz određene kozmetičke izmene. Zahvaljujući dostupnosti novih blagih hibridnih motora, švedski… »

Polestar najavio koncept Precept

Nacionalna klasa pre 5 dana
Polestar priprema svoj treći model, a njegova najava je koncept Precept, koji će biti predstavljen 25. februara, a premijerno izložen na Sajmu automoibla u Ženevi u martu. Polestar za sada nije objavio mnogo informacija o konceptu. Objavljena slika… »

Bronzana edicija Audija RS 4 Avant

Nacionalna klasa pre 6 dana
Audi je osvežo model RS 4 Avant prošle godine, a sada je predstavio “bronzanu ediciju”, koja donosi dodatnu opremu u standardnom paketu i neke kozmetičke izmene. Biće napravljeno samo 25 primeraka ove serije, a cena je 99.000 EUR. Nove elementi… »

2020 Honda Civic Type R

Nacionalna klasa pre 6 dana
Honda je osvežila model Civic Type R mehaničkim i kozmetičkim unapređenjima i proširila porodicu najsnažnijeg hečbeka u svojoj ponudi. Civiv Type R sada će moći da se dobije u četiri varijante. Dosadašnji Type R i Type R GT dobili su seriju… »

Kia Sorento prikazana uoči Ženeve

Nacionalna klasa pre 8 dana
Nova generacije modela Kia Sorento sa sedam sedišta prikazana je uoči premijere na Sajmu automobila u Ženevi. Najavljeno je da će tokom godine biti predstavljena plag-in verzija, uz dizelsku i hibridnu varijantu. Automobil će imati nešto drugačije… »

Volkswagen Golf GTD najavljen za Ženevu

Nacionalna klasa pre 9 dana
Najnovija verzija Volkswagen Golfa viših perfomansi biće dizelski GTD, koji je najavljen ovom slikom. Model će uskoro imati premijeru na Sajmu automobila u Ženevi. Slika prikazuje GTD sa LED svetlima u uglovima donjeg segmenta prednjeg kraja, kao i… »

Nacionalna klasa, najnovije vesti »

Q opcije za Aston Martin DBS

Nacionalna klasa pre 9 sati

2020 Hyundai i30

Nacionalna klasa pre 9 sati

Novi VW Golf GTI potvrđen za Ženevu

Nacionalna klasa pre 1 dan