Nacionalna klasa » Vesti dana

http://www.nacionalnaklasa.com

Nacionalna klasa

Volkswagen prodao skoro 11 miliona vozila

Nacionalna klasa pre 1 dan
Grupacija Volkswagen povećala je prodaju u 2018. godini za 0,9% na rekordnih 10,83 miliona automobila, saopštio je nemački gigant. Trka sa alijansom Renault-Nissan-Mitsubishi za poziciju najvećeg svetskog proizvođača je neizvesna, pošto je ovaj savez u prvoj polovini godine ostvario rekordnu... »

Detroit: Toyota predstavila novu Supru

Nacionalna klasa pre 1 dan
Nova Toyota GR Supra premijerno je prikazana na Sajmu automobila u Detroitu. Ovaj sportski model vraća se na tržište posle pauze od 17 godina, a japanski proizvođač napominje da je automboil potpuno fokuisran na uživanje vozača. Peta generacija Supre zadržala je motor smešten napred, pogon... »

Detroit: Lexus LC Convertible koncept

Nacionalna klasa pre 2 dana
Lexus je za Sajam automobila u Detroitu pripremio konceptualni LC kabriolet, koji najavljuje serisjku verziju ovog ekskluzivnog modela. Lexus je saopštio da ovaj koncept najavljuje budući pravac LC linije. Reč je o velikom kabrioletu namenjenom i za duža putovanja u konfiguraciji 2+2 sedišta.... »

Rekordna prodaja za SEAT u 2018.

Nacionalna klasa pre 2 dana
Španski proizvođač je tokom protekle godine zabeležio rast prodaje na svim tržištima sa prosečnim rastom od 10,5% u odnosu na 2017. U apsolutnim brojkama je to povećanje prodaje za oko 50.000 vozila – sa 468.400 na 517.600. Ovo je najveći obim prodaje koju je SEAT imao u dosadašnjoj, 68... »

2020 Mercedes CLA

Nacionalna klasa pre 4 dana
Mercedes-Benz je na Sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu predstavio novi CLA. Redizajnirana kompaktna limuzina stiže na tržište krajem godine, kao model za 2020. Novi CLA je veći, stilski uređeniji i tehnološki opremljeniji od modela koji menja. Ovaj automobil je više sportska... »

Nissan Leaf sa povećanom autonomijom

Nacionalna klasa pre 5 dana
Nissan je lansirao top verziju električnog modela Leaf sa više snage i povećanom autonomijom. Model se prodaje u ograničenoj seriji od 5.000 primeraka u Evropi pod oznakom Leaf 3.Zero e+ Limited Edition. Snaga je povećana na 215KS sa 150KS kod regularne verzije. Specijalni Leaf raspolaže... »

Predstavljen novi Porsche 911 kabriolet

Nacionalna klasa pre 6 dana
Porsche je predstavio novi 911 u kabrioletskoj verziji posle premijere kupea jesenas na Sajmu automobila u Los Anđelesu. Poput kupea, kabriolet stiže u verzijama Carrera S i 4S. U kabriolet je ugrađen redni trolitarski šestocilindrični motor koji proizvodi 450KS i 528Nm. Kao i u slučaju kupea,... »

Prvi utisci: Nissan ProPilot – savršen izbor svakog “influensera”

Nacionalna klasa pre 7 dana
Vozite se i primećujete da automobil ispred vas konstantno vozi dosta sporije od toka saobraćaja, kasno koči, prolazi kroz “debelo”žuto i više vremena prvodi van kolovozne trake nego u njoj? Da, za volanom je “influenser”. Na kojim mrežama se “influensiranje” dešava to vama nije... »

2019 Lamborghini Huracan EVO

Nacionalna klasa pre 7 dana
Lamborghini je unapredio svoj model Huracan agresivnijom stilizacijom, poboljšanjem šasije i dodavanjem više snage. Prve isporuke Huracana EVO očekuju se na proleće. Automobil koristi isti 5,2 litarski atmosferski V10 motor kao do sada, ali sa novim titanijumskim usisnim ventilima i... »

Volkswagen predstavio brzi punjač

Nacionalna klasa pre 8 dana
Volkswagen je prikazao brzi punjač baterija električnih automobila čiju upotrebu planira od sledeće godine. Nemački gigant nije prva kompanija koja se upustila u razvoj brzog punjača, ali jeste prvi veliki proizvođač automobila koji je to učinio. Glavna korist koju Volkswagen vidi od ovog... »

Počela debata, Korbin: Mejova vodi zombi vladu, ostavka

RTV  pre 5 sati  još 59 povezanih

Vučić: Srbija je pouzdan partner Rusiji, ja ne lažem

RTV  pre 8 sati  još 43 povezane

Nadal preko Ebdena do trećeg kola AO

Beta  pre 7 sati  još 54 povezane

Beograd: Zaplenjeno 5,5 kilograma spida, 1.000 ekstazija i kokain

Novi magazin  pre 9 sati  još 35 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.