Nacionalna klasa » Vesti dana

http://www.nacionalnaklasa.com

Nacionalna klasa

2018 Kia Ceed

Nacionalna klasa pre 13 sati
Kia je objavila zvanične slike i tehničke podatke nove generacije modela Ceed, od kojeg ima velika očekivanja. Porodični hečbek u novom izdanju imaće prvu prezentaciju uskoro na Sajmu auotmobila u Ženevi, a prodaja kreće kasnije ove godine. Treća generacija Ceeda je, poput prethodnih,... »

F1: Vilijams predstavio FW41, bolid za 2018. godinu

Nacionalna klasa pre 1 dan
Vilijams je predstavio svoj bolid za 2018. godinu, bolid nosi oznaku FW41, a čelnici ekipe su glavni akcenat stavili na aerodinamiku. FW41 bolid je pokretan kao i ranije, Mercedesovim agregatom, a dosta velikih promena je uočeno na aerodinamici jer u Vilijamsu za ovu godinu imaju drugačiji... »

2018 Mercedes-AMG G63

Nacionalna klasa pre 1 dan
Mercedes-AMG je podignuo potencijal performansi nove generacije G klase prezentacijom verzije G63, koja ubrzava od 0-100km/h za samo 4,5 sekundi i dostiže maksimalnu brzinu od 238km/h. Automobil, koji će imati premijeru na Sajmu automobila u Ženevi, dobio je novi V8 motor zapremine četiri litra,... »

F1: Haas prvi pokazao izgled bolida za 2018. godinu

Nacionalna klasa pre 2 dana
Ekipa Haas je prva F1 ekipa koja je pokazala kako će izgledati bolid za godinu pred nama. Najupečatljivije promene su izbacivanje tzv. “ajkulinog repa” i dodavanje obaveznog HALO sistema zaštite vozača. Haas je svoj novi bolid dizajnirao kao evoluciju prošlogodišnjeg VF-17 modela. Motor je... »

BMW prikazao drugu generaciju X4

Nacionalna klasa pre 2 dana
BMW je predstavio novi X4 uči premijernog svetskog izlaganja na Sajmu automobila u Ženevi, a u najavi su i novi X2 i X7. Novi X4 je zasnovan na modelu X3, ali njegovu SUV praktičnost menja za stil kupea i oštrije upravljanje. Prednji kraj sa maskom, branikom i LED svetlima identičan je modelu... »

NK TEST: Renault Koleos dCi 175 4WD X-Tronic

Nacionalna klasa pre 3 dana
Kompletna linija svih mogućih SUV i crssover verzija automobila je danas apsolutno neophodni deo portfolija svake velike auto kompanije. Renault je u potpunosti renovirao svoju ponudu u ovom segmentu, a poslednji element je novi Koleos. Prvi Koleos je predstavljen čak 2007. godine i na tržištu... »

Novi Volkswagen Touareg stiže 23. marta

Nacionalna klasa pre 3 dana
Volkswagen je objavio skicu treće generacije modela Touareg i potvrdio da će njegov najveći SUV imati premijeru 23. marta. Kao i u slučaju kampanje za model Arteon, prva skica prikazuje vozilo iz profila. Slika potvrđuje da je dizajn serijskog Touarega blizak konceptu T-Prime, koji je prikazan... »

Ford Ka+ – osveženje za 2018.

Nacionalna klasa pre 4 dana
Ford je unapredio model Ka+ za 2018. godinu restilizacijom, novim multimedijalnim sistemom i serijom novih motora. Novost je krosover verzija sa oznakom Active, koja će sa predstojećom Fiestomn Active biti najmanji SUV u fordovoj ponudi. Dizajneri su revidirali izgled prednjeg kraja, tu su i nova... »

Novi Stratos u ograničenoj seriji

Nacionalna klasa pre 5 dana
Osam godina nakon štoje najavljeno obnavljanje proizvodnje redizajniranog modela Lancia Stratos, što je bio projekat pod imenom New Stratos nemačkog milijardera Mihaela Stošeka (Michael Stocheck) u saradnji sa Pininfarinom, potvrđeno je da će automobil biti napravjen u ekskluzivnoj seriji od... »

Audi RS6 Avant Performance Nogaro Edition

Nacionalna klasa pre 7 dana
Audi je u saradnji sa tjunerskom kućom ABT pripremilo je specijalnu seriju modela RS6 Avant pod oznakm Nogaro Edition, koja raspolaže sa 700KS. Serija je ograničena na samo 150 primeraka po početnoj ceni od 124.200 EUR. Za pogon je iskorišten četvorolitarksi V8 motor sa dva turba, koji je... »

©2018 Netmark d.o.o.