Nacionalna klasa » Vesti dana

http://www.nacionalnaklasa.com

Nacionalna klasa

Šangaj: Karma prikazala tri koncepta

Nacionalna klasa pre 13 sati
Kompanija Karma Automotive udružila se sa dizajnerskom kućom Pininfarina i predstavla koncept GT na sajmu automobila u Šangaju. Ovo je jedan od tri koncepta koji najavljuju nove modele makre Karma, uz limuzinu Revero i SC1 Vision. GT je najava srednjeročnih ciljeva Karme. Reč je o prerađenoj... »

Šangaj: Audi AI:ME koncept

Nacionalna klasa pre 1 dan
Audi je na Sajmu automobila u Šangaju prikazao koncept AI:ME, koji predstavlja viziju urbane mobilnosti u budućnosti, ali i najavljuje budući električni A3. Ovo je treći u seriji od četiri koncepta koji najavljuju budućnost ovog proizvođača u narednih 10 godina, sa idejom da korisnici... »

Šangaj: Volkswagen ID Roomzz koncept

Nacionalna klasa pre 2 dana
Peti član Volkswagenove planirane ID porodice električnih automobila biće veliki SUV, a sada je zvanično najavljen konceptom ID Roomzz na Sajmu automobila u Šangaju. Planirano je da proizvodnja počne 2021. godine, a Kina će biti prvo tržište. Automobil bi trebalo da ima tri reda sedišta,... »

Nova Chevrolet Corvette stiže 18. jula

Nacionalna klasa pre 3 dana
Chevrolet je saopštio da će novu generaciju sportskog modela Corvette predstaviti 18. jula i objavio prve zvanične slike kamufliranog testnog automobila. Prvi put u 66-godišnjoj istoriji ovog modela motor je premešten u zadnji segment, između dve osovine. Američka automobilska štampa... »

Geely predstavio električnu marku Geometry

Nacionalna klasa pre 4 dana
Najveći kineski proizvođač automobila Geely predstvio je novu električnu marku Geometry, a prvi model jednostavnog imena A stiže na tržište do 2025. godine. A je po veličini sličan Toyoti Prius i dizajniran je sa idejom što manjeg aerodinamičkog otpora. Iz tog razloga automoibl ima... »

Audi predstavio S6 i S7 Sportback

Nacionalna klasa pre 5 dana
Audi je objavio prve slike i tehničke detalje modela S6 i S7 Sportback. Top verzije modela A6 i A7 prešle su sa V8 benzinskih motora na V6 dizelske agregate u kombinaciji sa električnim kompresorom i lakim hibridnim sistemom na 48V. Ovaj motor proizvodi 340KS i slabiji je od osmocilindrične... »

2019 Mercedes-AMG CLA 35

Nacionalna klasa pre 6 dana
Novi Mercedes-AMG CLA 35 predstavljen je uoči zvanične premijere na Sajmu automobila u Njujorku. Ovo je najjača verzija modela CLA i pridružuje se nedavno osveženoj ponudi početnih AMG modela sa oznakom 35. Ovo je treći model sa AMG oznakom iz nove linije 35, posle A 35 hečbeka i llimuzine.... »

Bentley najavio novi Flying Spur

Nacionalna klasa pre 7 dana
Bentley je sa dve zvanične slike najavio luksuznu limuzinu Flying Spur, sa prepoznatljivom figurom koja može da se uvuče u poklopac motora. Takođe, čini se da figura ima osvetljena krila. Skica ističe izdužene proporcije automobila čija će premijera uslediti kasnije ove godine. Uočljivi su... »

McChip DKR paket za BMW X5 M50d

Nacionalna klasa pre 8 dana
Standardni BMW X5 M50d nije spor automobil zahvaljujući šestocilindričnom dizelskom motoru od 400KS i 760Nm. Zahvaljujući nemačkoj tjuning kompaniji McChip DKR, iz ovog motora izvučeno je mnogo više. Prva tjuning faza košta 1.399 EUR i donosi 500KS i 850Nm. Uporedo s tim, maksimalna brzina... »

Ferrari F8 Tributo (Video)

Nacionalna klasa pre 9 dana
Ferrari je nedavno na Sajmu automobila u Ženevi predstavio novi F8 Tributo, a sada je objavio promotivni video koji ilustruje sposobnosti modela na stazi i putu, uz podsećanje na impresivne performanse i specifikacije. Italijanski proizvođač prilčno je iznenadio automobilsku javnost... »

©2019 Netmark d.o.o.