Nacionalna klasa

Predstavljen novi GMC električni Hummer

Nacionalna klasa pre 25 dana
General Motorsovo odeljenje za kamione i pikap vozila (GMC) je prikazalo novi GMC Hummer, koji se vraća na tržište kao električni SUV sa velikim pneumaticima za vožnju van puteva, vazdušnim ogibljenjem, do tri elektirčna motora maksimalne snage… »

Daimler povećava udeo u Aston Martinu

Nacionalna klasa pre 26 dana
Aston Martin i Mercedes su potpisali novi tehnološki sporazum u okviru kojeg matična kompanija nemačke marke Daimler može da poveća vlasnički udeo u britanskoj firmi na 20%. Aston Martin će zauzvrat dobiti pristup najnovijim Mercedesovim… »

Ford menja baterije u hibridnim Kugama

Nacionalna klasa pre 26 dana
Ford je počeo da obaveštava svoje mušterije o akciji zamene baterija plag-in hibridnih verzija modela Kuga zbog potencijalno opasne greške koja je otkrivena u avgustu. Kompanija je ranije obustavila prodaju ovog hibridnog krosovera zbog mogućeg… »

Genesis prikazao GV70

Nacionalna klasa pre 27 dana
Marka Genesis je uoči početka prodaje svojih modela u Evropi predstavila SUV GV70. To je peti model u ponudi ovog proizvođača, posle G70, G80 i G90 limuzina i većeg SUV modela GV80. Novi GV70 biće jedan od ključnih Genesisovih modela na evropskom… »

Ferrari testira naslednika LaFerrarija

Nacionalna klasa pre 27 dana
Sedam godina posle premijere hibridnog hipermodela LaFerrari, italijanski proizvođač ekskluzivnih modela počeo je testove na njegovom nasledniku, o čemu svedoče ovi snimci sa italijanskih puteva. Snimci su napravljeni nedaleko od Maranela. Testno… »

Elektrifikovani modeli prodavaniji od dizelskih

Nacionalna klasa pre 27 dana
Automobili sa elektrifikovanim pogonima prvi put su prošlog meseca u Evropi bili prodavaniji od onih sa dizelskim motorima, pokazuju novi podaci o prodaji koje je objavila analitička kompanija za automobilsku industriju JATO Dynamics. U Evropi je u… »

Volkswagen najavio premijeru Golfa R

Nacionalna klasa pre 28 dana
Volkswagen je ovom slikom najavio premijeru Golfa R, koji će se pridružiti varijantamna GTI i Clubsport u seriji Golfova visokih performansi. Za sada nema zvaničnih tehničkih podataka. Očekuje se da će Golf R koristiti EA888 turbo dvolitarski… »

2020 Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Nacionalna klasa pre 28 dana
Porsche je osvežio hibridnu Panameru Turbo S za 2020. godinu u verzijama sa četvoro vrata i kao Sport Turismo. Automobil sada postiže 315km/h i može da pređe 50km korištenjem električne energije. Performanse su poboljšane revizijom… »

Nula zvezdica za Kia Picanto na NCAP testu

Nacionalna klasa pre 29 dana
Latinoamerički ogranak NCAP-a (New Car Assessment Program) dodelio je nula zvezdica na testu modela Kia Picanto (Morning na ovom tržštu). Testirana je osnovna verzija koja je imala samo vazdušni jastuk za vozača, sistem za zatezanje pojaseva pre… »

Novi VW Golf sa motorom na prirodni gas

Nacionalna klasa pre 29 dana
Volkswagen Grupa u ponudi ima veliki broj modela koji koriste prirodni gas, uključujući vozila marki Škoda, Audi i SEAT. Sada im se pridružio i Volkswagen premijerom novog Golfa TGI, koji deli pogonski sklop sa novom Škodom Octavijom G-Tec. Ispod… »

Nacionalna klasa, najnovije vesti »

Volkswagen ID 3 najprodavaniji u oktobru

Nacionalna klasa pre 14 sati

Rolls-Royce modeli u neonskim bojama

Nacionalna klasa pre 15 sati

G-Power GM5 Hurricane RR

Nacionalna klasa pre 1 dan