Blic, najnovije vesti

"Tajnu je odneo sa sobom u grob": Goran se obesio u hotelskoj sobi samo nekoliko sati nakon što je verio devojku, prijatelji…

Blic pre 6 minuta
Goran S. (39) iz Negosavlja kod Medveđe, samo nekoliko sati nakon što je verio devojku, u ponedeljak uveče nađen je mrtav u sobu jednog leskovačkog hotela a sumnja se da se obesio kaišem! U leskovačkoj policiji potvrdili su da je Goran S. nađen… »

Četiri decenije vanvremenske knjige: Eko: Kada sam napisao ”Ime ruže”, svi su mi govorili da sam lud

Blic pre 6 minuta
A istina, pre no licem u lice, ukazuje se mestimice, u crtama (avaj, koliko nečitkim), sred zabluda ovoga sveta, te nam stoga valja da je sričemo iz vernih belega, ma i odande gde nam oni deluju kao pomračeni, bezmalo prožeti nekom sasvim zlonamernom… »

Novi mural glogovcu u Užicu: Jedna od autorki je sestra pokojnog momka koji je izradio prvi

Blic pre 6 minuta
Posle starog, koji je oslikan posle nedugo nakon smrti velikog glumca, ali koji je nedavno uništen, Užice je dobilo novi mural Nebojše Glogovca. Uz gotovo isti sadržaj, sliku i prateći tekst, dva murala imaju još nešto zajedničko – jedna od… »

Vojin Ćetković neprepoznatljiv: Seda, duga brada i sedi brkovi, a nosi odeždu! Oglasio se i pojasnio svoje novo izdanje

Blic pre 24 minuta
Naš poznati glumac Vojin Ćetković pokazao je svima novo izdanje, koje je pokrenulo mnoštvo komentara. Odežda, duga brada, sedi brkovi... Sve ovo je bilo dovoljno da ga na prvi pogled malo ko prepozna. - Snimamo kod Šotre - napisao je Ćetković u… »

Nevreme protutnjalo hrvatskom: Jak vetar nosio krovove i rušio drveće (video)

Blic pre 1 sat
Slavonski Brod danas je pogodilo nevreme usled kojeg je vetar nosio krovove i rušio drveće. Komandir vatrogasne stanice Slavonski Brod Ivan Vuleta rekao je da je najgore prošlo Naselje Matija Ivanić. - Tamo je, koliko mi je poznato, na dve kuće vetar… »

Opozicija saglasna: "Oluja" je bila etničko čišćenje Srba iz Hrvatske

Blic pre 1 sat
Višše opozicionih stranaka osvrnulo se na godiššnjicu "Oluje" koju danas obeležava Srbija, a sutra slavi Hrvatska. Kako god ko na nju da gleda, činjenica je da je tokom njenog trajanja od nekoliko dana iz Hrvatske proterano više od 250.000 Srba, a… »

Gone ga duhovi prošlost: Zašto Putin uporno produžava svoju vladavinu i ne želi naslednika

Blic pre 1 sat
Ruski predsednik Vladimir Putin oduvek je prihvatao ideju da Rusijom vlada ne gvozdenom pesnicom, već laganim dodirom, te da je on nesporni vođa svoje zemlje, jer javnost veruje u njega. Sada, međutim, izjavljujući svoju nameru da ostane na vlasti… »

Prohodala, pa se osvetila lopovu: Nišlija godinama potkradao baku (91) o kojoj je brinuo, ali jedno nije očekivao

Blic pre 1 sat
Policija u Nišu podneće krivičnu prijavu protiv muškarca starog 60 godina iz tog grada koji je pokrao staricu (91) o kojoj se godinama starao. Lopov je iskoristio okolnost što se baka teško kretala da bi joj iz kuće odneo gomilu stvari, ali se… »

Analize pokazale veliku opterećenost Višeg suda u Beogradu, evo šta Srbija treba da uradi da bi sudstvo bilo efikasnije

Blic pre 1 sat
U Višem sudu u Beogradu broj sudskih sporova u 2019. godini u odnosu na 2016. se uvećao za 210 odsto, pa će Srbija morati da preduzme odgovarajuće mere kako bi smanjila preopterećenost i podigla efikasnost srpskog pravosuđa, što je uslov Evropske… »

Udes u topoli: Sudar dva automobila kod Karađorđevog konaka

Blic pre 1 sat
U Bulevaru vožda Karađorđa u centru Topole, oko 16.30 sati dogodila se saobraćajna nezgoda, saznaje "Blic". Sudarila su se dva automobila ispred ulaza u Karađorđev konak. Za sada nije poznato ima li teže povređenih, ali je pričinjena materijalna… »

Vesti dana »