Skandali i afere Mediji u Grčkoj o sumnjivom poslovanju bahatog srpskog tajkuna Šolak pozajmio 195 miliona evra za iživljavanja!

Alo 23.12.2023
Skandali i afere Mediji u Grčkoj o sumnjivom poslovanju bahatog srpskog tajkuna Šolak pozajmio 195 miliona evra za…

Kada su grčki mediji u oktobru objavili da Dragan Šolak tretira Junajted Grupu kao svoju „kasicu-prasicu“ i da veliki novac iz budžeta kompanije koristi za lična iživljavanja i luksuzan životni stil magnata”, definitivno su bili u pravu. Naime, ovih dana se ispostavilo da je bahati tajkun od Junajted Grupe, na ime pozajmice, uzeo čitavih 195 miliona evra kako bi izigravao moćnog vlasnika fudbalskih klubova!

Skandali i afere Šolakove poslovno-kriminalne hobotnice ne prestaju da zabavljaju javnost u Grčkoj. Iznevereno obećanje o investiranju dve milijarde evra u izgradnju optičke i 5G mreže, sumnje da su prevarili EU za 100 miliona evra, astronomski dugovi i teški poslovni gubici, pokušaji pravljenja monopola, prikrivene kupovine televizija, otvorene pretnje neposlušnim novinarima, burne svađe među suvlasnicima, pa čak i izdavanje bezvrednih fakultetskih diploma -

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »