Srbi iz Crne Gore žestoko odgovorili lažnoj beogradskoj eliti! "Rušiteljski nagon malograđanske „elite“ ne priliči dostojanstvu čoveka!"

Alo 25.12.2023
Srbi iz Crne Gore žestoko odgovorili lažnoj beogradskoj eliti! "Rušiteljski nagon malograđanske „elite“ ne priliči…

"Savez Srba iz Crne Gire sa sjedištem u Beogradu osuđuje izjave pojedinaca iz takozvanih „elitističkih“ krugova beogradske čaršije koji uzimaju sebi za pravo da svojim izjavama vređaju kako oni kažu dođoše koji im urušavaju njihov komfor i „njihov“ grad kao da su ga dobili u nasledstvo na upravljanje", stoji izmeđuostalog u saopštenju Saveza Srba iz Crne Gore sa sedištem u Beogradu, povodom protesta dela opozicije koji su poprimili nasilni i rušilački karakter.

Ostatak saopštenja prenosimo u celosti: "A grad Beograd, otvoreni grad za svakoga dobronamernika, bilo prolaznika ili „dođoša“, prihvatao je kroz vreme svoga trajanja, gradeći od sebe prestonicu srpskog naroda, računajući na svakog koji je došao da može doprineti njegovom razvoju i težnji da postane kulturni i ekonomski centar međunarodnog ranga. Beograd su rušili razni osvajači,a gradili ga oni koji su u njega dolazili i ostajali. Bez obzira da li je to bila

Crna Gora »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »