Povezane vesti
Kolindine izjave vređaju zdrav razum!
Alo 09.03.2017
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je "vređanjem zdravog razuma" izjavu hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović da u Hrvatskoj "ne vidi puzajuće ustaštvo, već samo pojedinačne incidente", koje Srbija, navodno, potencira… »
Kolinda: "Srbija potencira na ustaštvu, ja to ne vidim"
Pravda 09.03.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj, te da je Srbija ta koja to potencira. Grabar Kitarović je gostujući na RTL ocenila i da je hrvatska vlada dobro postupila kada je reč o postavljanju ploče… »
Grabar Kitarović: Ne vidim puzeće ustaštvo u Hrvatskoj
RTS 09.03.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi puzeće ustaštvo u Hrvatskoj, kao i da je Srbija ta koja to potencira. Kolinda Grabar Kitarović je gostujući na RTL-u ocenila i da je hrvatska vlada dobro postupila kada je reč o… »
Kolinda ne vidi ustaštvo u Hrvatskoj
Alo 09.03.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je da Srbija "potencira puzajuće ustaštvo" u Hrvatskoj, ali da ga ona ne vidi. "Srbija je ta koja potencira neko puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj. Ja ga ne vidim, vidim pojedinačne incidente"… »
"Ne skidamo gaće ni pred kime": Kitarović: U Hrvatskoj nema ustaštva, Srbija ga potencira
Blic 09.03.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila da Srbija "potencira puzajuće ustaštvo" u Hrvatskoj, ali da ga ona ne vidi. - Srbija je ta koja potencira neko puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj. Ja ga ne vidim, vidim pojedinačne incidente - rekla… »
Kitarović ne vidi "puzajuće ustaštvo"
RTV 09.03.2017
ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj, te da je Srbija ta koja to potencira. Grabar Kitarović je gostujući na RTL ocenila i da je hrvatska vlada dobro postupila kada je reč o… »
"Ne skidamo gaće ni pred kime": Kitarović: U Hrvatskoj nema ustaštva, Srbija ga potencira
Blic 09.03.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila da Srbija "potencira puzajuće ustaštvo" u Hrvatskoj, ali da ga ona ne vidi. - Srbija je ta koja potencira neko puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj. Ja ga ne vidim, vidim pojedinačne incidente - rekla… »
Kolinda: Srbija potencira na "ustaštvu", ja to ne vidim
BK TV 09.03.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj, te da je Srbija ta koja to potencira. Grabar Kitarović je gostujući na RTL ocenila i da je hrvatska vlada dobro postupila kada je reč o postavljanju ploče… »
Grabar-Kitarović: Srbija potencira puzajuće ustaštvo, ali ja ga ne vidim
Novi magazin 09.03.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila da Srbija "potencira puzajuće ustaštvo" u Hrvatskoj, ali da ga ona ne vidi. "Srbija je ta koja potencira neko puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj. Ja ga ne vidim, vidim pojedinačne incidente", rekla… »
Kitarovićeva: Srbija potencira na „ustaštvu“, ja ga ne vidim
Sputnik 09.03.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi pužuće ustaštvo u Hrvatskoj, te da je Srbija ta koja to potencira. Koloinda Grabar Kitarović je gostujući na RTL ocenila i da je hrvatska vlada dobro postupila kada je reč o… »
Grabar Kitarović: Srbija je ta koja potencira neko puzajuće ustaštvo
Danas 09.03.2017
Nemojmo biti selektivni, nemojmo se fokusirati na neku puzajući fašizaciju, Srbija je ta koja potencira neko puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj, ja ga ne vidim, vidim pojedinačne incidente, rekla je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović RTL… »
Kitarović: Ne vidim puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj
Dnevnik 09.03.2017
ZAGREB: Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj, te da je Srbija ta koja to potencira. Grabar Kitarović je gostujući na RTL ocenila i da je hrvatska vlada dobro postupila kada je reč o… »
Kitarović: Ne vidim puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj
Večernje novosti 09.03.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj, te da je Srbija ta koja to potencira. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj, te da je Srbija ta koja… »
Srbi su, u stvari, krivi što su Hrvati ustaše
Vesti online 09.03.2017
Kad se izgubi kontakt sa realnošću i stvarnošću, kad amnezija ovlada vašim bićem i utonete u zaborav, e onda ste kvalifikovani da postanete predsednik Hrvatske. To je pošlo za rukom gospođi Kolindi Grabar Kitarović, koja tvrdi da ne vidi… »
Grabar Kitarović: Srbija ta koja potencira puzajuće ustaštvo
N1 Info 09.03.2017
Nemojmo biti selektivni, nemojmo se fokusirati na neku puzajući fašizaciju. Srbija je ta koja potencira neko puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj. Ja ga ne vidim, vidim pojedinačne incidente, kaže predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. Predsednica… »
Skandalozna izjava Kolinde Grabar Kitarović
Mondo 09.03.2017
Evo šta kaže hrvatska predsednica o natpisu "Za dom spremni" u Jasenovcu i ponašanju Srbije prema Hrvatskoj... Foto: Printscreen/YouTube Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj, te da je Srbija ta… »
Kolinda opet šokira izjavama: Ja ne vidim ustaštvo u Hrvatskoj, to Srbija potencira
Kurir 09.03.2017
Vesti dana »

(Foto, video): Opozicija farbom gađala obezbeđenje, osetili se suzavac i biber sprej: Izbila tuča ispred Skupštine grada Beograda, reagovala Žandarmerija
Blic pre 25 minutajoš 50 povezanih

Vukčević pokazao klasu u NBA ligi: Srbin na korak od dabl-dabla protiv Jute
Večernje novosti pre 3 satajoš 26 povezanih