Povezane vesti

Kolindine izjave vređaju zdrav razum!

Kolindine izjave vređaju zdrav razum!

Alo 09.03.2017
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je "vređanjem zdravog razuma" izjavu hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović da u Hrvatskoj "ne vidi puzajuće ustaštvo, već samo pojedinačne incidente", koje Srbija, navodno, potencira… »
Kolinda: "Srbija potencira na ustaštvu, ja to ne vidim"

Kolinda: "Srbija potencira na ustaštvu, ja to ne vidim"

Pravda 09.03.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj, te da je Srbija ta koja to potencira. Grabar Kitarović je gostujući na RTL ocenila i da je hrvatska vlada dobro postupila kada je reč o postavljanju ploče… »
Grabar Kitarović: Ne vidim puzeće ustaštvo u Hrvatskoj

Grabar Kitarović: Ne vidim puzeće ustaštvo u Hrvatskoj

RTS 09.03.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi puzeće ustaštvo u Hrvatskoj, kao i da je Srbija ta koja to potencira. Kolinda Grabar Kitarović je gostujući na RTL-u ocenila i da je hrvatska vlada dobro postupila kada je reč o… »
Kolinda ne vidi ustaštvo u Hrvatskoj

Kolinda ne vidi ustaštvo u Hrvatskoj

Alo 09.03.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je da Srbija "potencira puzajuće ustaštvo" u Hrvatskoj, ali da ga ona ne vidi. "Srbija je ta koja potencira neko puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj. Ja ga ne vidim, vidim pojedinačne incidente"… »
"Ne skidamo gaće ni pred kime": Kitarović: U Hrvatskoj nema ustaštva, Srbija ga potencira

"Ne skidamo gaće ni pred kime": Kitarović: U Hrvatskoj nema ustaštva, Srbija ga potencira

Blic 09.03.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila da Srbija "potencira puzajuće ustaštvo" u Hrvatskoj, ali da ga ona ne vidi. - Srbija je ta koja potencira neko puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj. Ja ga ne vidim, vidim pojedinačne incidente - rekla… »
Kitarović ne vidi "puzajuće ustaštvo"

Kitarović ne vidi "puzajuće ustaštvo"

RTV 09.03.2017
ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj, te da je Srbija ta koja to potencira. Grabar Kitarović je gostujući na RTL ocenila i da je hrvatska vlada dobro postupila kada je reč o… »

Blic 09.03.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila da Srbija "potencira puzajuće ustaštvo" u Hrvatskoj, ali da ga ona ne vidi. - Srbija je ta koja potencira neko puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj. Ja ga ne vidim, vidim pojedinačne incidente - rekla… »
Kolinda: Srbija potencira na "ustaštvu", ja to ne vidim

Kolinda: Srbija potencira na "ustaštvu", ja to ne vidim

BK TV 09.03.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj, te da je Srbija ta koja to potencira. Grabar Kitarović je gostujući na RTL ocenila i da je hrvatska vlada dobro postupila kada je reč o postavljanju ploče… »
Grabar-Kitarović: Srbija potencira puzajuće ustaštvo, ali ja ga ne vidim

Grabar-Kitarović: Srbija potencira puzajuće ustaštvo, ali ja ga ne vidim

Novi magazin 09.03.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila da Srbija "potencira puzajuće ustaštvo" u Hrvatskoj, ali da ga ona ne vidi. "Srbija je ta koja potencira neko puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj. Ja ga ne vidim, vidim pojedinačne incidente", rekla… »
Kitarovićeva: Srbija potencira na „ustaštvu“, ja ga ne vidim

Kitarovićeva: Srbija potencira na „ustaštvu“, ja ga ne vidim

Sputnik 09.03.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi pužuće ustaštvo u Hrvatskoj, te da je Srbija ta koja to potencira. Koloinda Grabar Kitarović je gostujući na RTL ocenila i da je hrvatska vlada dobro postupila kada je reč o… »
Grabar Kitarović: Srbija je ta koja potencira neko puzajuće ustaštvo

Grabar Kitarović: Srbija je ta koja potencira neko puzajuće ustaštvo

Danas 09.03.2017
Nemojmo biti selektivni, nemojmo se fokusirati na neku puzajući fašizaciju, Srbija je ta koja potencira neko puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj, ja ga ne vidim, vidim pojedinačne incidente, rekla je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović RTL… »
Kitarović: Ne vidim puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj

Dnevnik 09.03.2017
ZAGREB: Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj, te da je Srbija ta koja to potencira. Grabar Kitarović je gostujući na RTL ocenila i da je hrvatska vlada dobro postupila kada je reč o… »

Večernje novosti 09.03.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj, te da je Srbija ta koja to potencira. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj, te da je Srbija ta koja… »
Srbi su, u stvari, krivi što su Hrvati ustaše

Srbi su, u stvari, krivi što su Hrvati ustaše

Vesti online 09.03.2017
Kad se izgubi kontakt sa realnošću i stvarnošću, kad amnezija ovlada vašim bićem i utonete u zaborav, e onda ste kvalifikovani da postanete predsednik Hrvatske. To je pošlo za rukom gospođi Kolindi Grabar Kitarović, koja tvrdi da ne vidi… »
Grabar Kitarović: Srbija ta koja potencira puzajuće ustaštvo

Grabar Kitarović: Srbija ta koja potencira puzajuće ustaštvo

N1 Info 09.03.2017
Nemojmo biti selektivni, nemojmo se fokusirati na neku puzajući fašizaciju. Srbija je ta koja potencira neko puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj. Ja ga ne vidim, vidim pojedinačne incidente, kaže predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. Predsednica… »
Skandalozna izjava Kolinde Grabar Kitarović

Skandalozna izjava Kolinde Grabar Kitarović

Mondo 09.03.2017
Evo šta kaže hrvatska predsednica o natpisu "Za dom spremni" u Jasenovcu i ponašanju Srbije prema Hrvatskoj... Foto: Printscreen/YouTube Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović tvrdi da ne vidi puzajuće ustaštvo u Hrvatskoj, te da je Srbija ta… »
Kolinda opet šokira izjavama: Ja ne vidim ustaštvo u Hrvatskoj, to Srbija potencira

Kolinda opet šokira izjavama: Ja ne vidim ustaštvo u Hrvatskoj, to Srbija potencira

Kurir 09.03.2017

Vesti dana »