Povezane vesti
Poverenik i Zaštitnik: Parlament da razmotri naše izveštaje
Dnevnik 13.03.2017
Poverenik za zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić i vršilac dužnosti Zaštitnika građana Miloš Janković saglasili su se danas da je zabrinjavajuće što Skupština Srbije. dve godine nije razmatrala izveštaje nezavisnih institucija."Tako… »
Šabić: Zabrinjava što parlament nije razmatrao izveštaje nezavisnih institucija
Novi magazin 13.03.2017
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić i vršilac dužnosti zaštitnika građana Miloš Janković saglasili su se danas da je zabrinjavajuće to što Skupština Srbije, protivno zakonu i poslovniku… »
Šabić: Ministarstvo zdravlja postupilo po nalogu poverenika
Nova ekonomija 13.03.2017
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić saopštio je danas da ga je Ministarstvo zdravlja obavestilo da je postupilo po njegovoj naredbi i korisnicima portala "Moj doktor" dostavilo nove, posebno… »
Ministarstvo zdravlja dostavilo nove lozinke za portal Moj doktor
Blic 13.03.2017
Poverenik za informacije od javnog značaj i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić saopštio je danas da ga je Ministarstvo zdravlja obavestilo da je postupilo po njegovoj naredbi i korisnicima portala "Moj doktor" dostavilo nove, posebno… »
Vesti dana »

Plenum Građevinskog fakulteta: Nije objavljena celokupna dokumentacija o rekonstrukciji
NIN pre 35 minutajoš 45 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajinci raketama gađali pijacu u Hersonskoj oblasti, ima mrtvih
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih

Prekršajna prijava protiv muškarca koji je vređao članove SNS kod Bajlonijeve pijace
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane

Srbi su čudo! I nove nade srpskog streljaštva zablistale u finalu Evropskog prvenstva
Večernje novosti pre 54 minutajoš 22 povezane