Povezane vesti

Murinjo: I dalje sam najbolji trener Čelsija

Murinjo: I dalje sam najbolji trener Čelsija

Hot sport 14.03.2017
Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da je i dalje najbolji trener fudbalskog kluba Čelsi, nakon što su ga navijači londonskog kluba vredjali tokom utakmice u FA kupu. Čelsi je sinoć na svom terenu pobedio Mančester junajted sa 1:0 i… »
Murinjo: ''Da, ja - Juda, najbolji sam u istoriji Čelsija!''

Murinjo: ''Da, ja - Juda, najbolji sam u istoriji Čelsija!''

Sportske.net 14.03.2017
Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da je i dalje najbolji trener fudbalskog kluba Čelsi, nakon što su ga navijači londonskog kluba vredjali tokom utakmice u FA kupu. Čelsi je sinoć na svom terenu pobedio Mančester junajted sa 1:0 i… »
Navijači Čelsija nazivali Murinja izdajnikom: Mogu da me zovu kako hoće, Juda je broj jedan

Navijači Čelsija nazivali Murinja izdajnikom: Mogu da me zovu kako hoće, Juda je broj jedan

Press 14.03.2017
Sve dok neko ne osvoji četiri Premijer lige na klupi Čelsija, ja sam broj jedan. Tek kada neko to uradi, postaću drugi – rekao je menadžer Mančester junajteda. foto: novosti.rs Od obožavanja do omalovažavanja prošao je put Žoze Murinjo kod… »
Bizarna scena na Murinjovoj konferenciji za medije

Bizarna scena na Murinjovoj konferenciji za medije

Mondo 14.03.2017
Pokušavajući da shvate odakle dopire buka, otvorili su vrata ka toaletu i tamo videli jednog Italijana... Pre nego što je potkačio navijače Čelsija, sudiju Majkla Olivera, kao i sadašnjeg i sve buduće menadžere londonskog kluba, Žoze Murinjo… »
Murinjo i Konte opet u klinču (VIDEO)

Murinjo i Konte opet u klinču (VIDEO)

Vesti online 14.03.2017
Kada je prošle godine u Premijer ligi, Čelsi ponizio Mančester Junajted 4:0 na "Stamford Bridžu", nekadašnji menadžer "plavaca", a sad kormilar "đavola" Žoze Murinjo ušao je u verbalni duel sa Antonijem Konteom. Portugalac je zamerio nasledniku… »

Vesti dana »