Povezane vesti
Šešelj: Pobedio sam sve režime, pobediću i ovaj!
Vesti online 15.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj obišao je Zlatiborski okrug gde je prisutnim građanima predstavio svoj program i najavio pobedu u drugom krugu. - Dokazao sam da sam spreman da se žrtvujem za svoje principe i ideale, za… »
Šešelj najavio pobedu u drugom krugu
N1 Info 15.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj obišao je u sredu Zlatiborski okrug gde je građanima predstavio svoj program i najavio pobedu u drugom krugu. Kako saopštava SRS, ključ pobede Šešelja na izborima leži u činjenici da je… »
Šešelj uveren u pobedu u drugom krugu
RTS 15.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj obišao je Zlatiborski okrug, gde je prisutnim građanima predstavio svoj program i najavio pobedu u drugom krugu, saopšteno je iz SRS-a. Navodi se da je ključ pobede Vojislava Šešelja na ovim… »
Šešelj uveren u pobedu u drugom krugu predsedničkih izbora
BK TV 15.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj obišao je Zlatiborski okrug gde je prisutnim građanima predstavio svoj program i najavio pobedu u drugom krugu, saopšteno je iz SRS. Navodi se da je ključ pobede Vojsilava Šešelja na ovim… »
Vesti dana »

Prvi odgovori pojedinih grupa Studenata u blokadi na Vučićev poziv na javnu debatu
N1 Info pre 25 minutajoš 37 povezanih

(Mapa) "pratite hitna upozorenja": Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, RHMZ se oglasio rano jutros: Jako nevreme će se sručiti na ove delove Srbije!
Blic pre 25 minutajoš 52 povezane

NIS podneo zahtev Ministarstvu finansija SAD za dodatno odlaganje roka za uvođenje sankcija
Nova pre 25 minutajoš 17 povezanih