Pretio Čumetovom tužiocu, ali ako ponovi...

Pretio Čumetovom tužiocu, ali ako ponovi...

Mondo ponedeljak, 20. mart 2017.
Osuđivani prestupnik Đ.L, koji je sinoć uhapšen zbog pretnji zameniku tužioca Trećeg osnovnog tužilaštva, Nenadu Stefanoviću, ispred hotela Metropol u Beogradu, priznao je danas krivicu.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović, ilustracija Lazarević se nagodio sa tužilaštvom na uslovnu kaznu zatvora od 10 meseci s rokom provere od tri godine. Lazarević je nakon saslušanja, sa Prvim osnovnim tužilaštvom zaključio sporazum... »

Napadnut tužilac u slučaju protiv Buhe, napadač priznao krivicu

RTS ponedeljak, 20. mart 2017.
RTS: Napadnut tužilac u slučaju protiv Buhe, napadač priznao krivicu
Đorđe Lazarević, koji je sinoć uhapšen zbog pretnji zameniku tužioca Trećeg osnovnog suda Nenadu Stefanoviću ispred hotela "Metropol", priznao je krivicu i nagodio se sa tužilaštvom na uslovnu kaznu zatvora od 10 meseci s rokom provere od tri godine.
Lazarević je nakon saslušanja sa Prvim osnovnim tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela – ugrožavanje sigurnosti. Taj sporazum treba da potvrdi sud, rekla je Tanjugu portparolka suda Leposava Vujanović. Sporazum... »

Godinu dana kućnog pritvora zbog maltretiranja radnika

RTS ponedeljak, 20. mart 2017.
RTS: Godinu dana kućnog pritvora zbog maltretiranja radnika
Vlasnica auto-perionice "Magnum" Snežana N. nagodila se sa tužilaštvom na kaznu od godinu dana kućnog zatvora uz elektronski nadzor pošto je priznala krivicu da je sa troje saučesnika maltretirala bivšeg radnika perionice.
Snežana N. je priznala da je izvršila krivična dela protivpravno lišenje slobode u saizvrsilaštvu i zlostavljanje i mučenje, pa je zaključila sporazum o priznanju krivičnog dela sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu,... »

Za otmicu bivšeg radnika - godinu dana kod kuće

Mondo ponedeljak, 20. mart 2017.
Vlasnica auto-perionice "Magnum" Snežana N. nagodila se sa tužilaštvom na kaznu od godinu dana kućnog zatvora uz elektronski nadzor pošto je priznala krivicu slučaju "Perionica".
Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock U tom bizarnom slučaju, Snežana N. je sa troje saučesnika otela i maltretirala bivšeg radnika perionice R.R, rečeno je danas Tanjugu u tužilaštvu. Ona je priznala da je izvršila krivična dela... »

Vlasnik pekare priznao je da je pretio čumetovom tužiocu, osuđen uslovno

Blic ponedeljak, 20. mart 2017.
Đorđe Lazarević, koji je sinoć uhapšen zbog pretnji zameniku Trećeg osnovnog tužioca Nenadu Stefanoviću ispred hotela Metropol, priznao je danas krivicu i nagodio se sa tužilaštvom na uslovnu kaznu zatvora od 10 meseci s rokom provere od tri godine.
Lazarević je nakon sašlušanja, sa Prvim osnovnim tužilaštvom zaključio sporazum o prizanju krivičnog dela - ugrožavanje sigurnosti, rekla je Tanjugu portparol suda Leposava Vujanović. Sporazum je već potvrdio i sud pa je... »

Napadnut Čumetov tužilac, osumnjičeni priznao delo

B92 ponedeljak, 20. mart 2017.
B92: Napadnut Čumetov tužilac, osumnjičeni priznao delo
Đorđe Lazarević, koji je sinoć uhapšen zbog pretnji zameniku trećeg osnovnog tužioca Nenadu Stefanoviću ispred hotela Metropol, priznao je krivicu.
Lazarević se nagodio sa tužilaštvom na uslovnu kaznu zatvora od 10 meseci s rokom provere od tri godine. Lazarević je nakon saslušanja, sa Prvim osnovnim tužilaštvom zaključio sporazum o prizannju krivičnog dela - ugrožavanje... »

Priznao krivicu i nagodio se: Napadaču na Čumetova tužioca uslovna kazna

Kurir ponedeljak, 20. mart 2017.
BEOGRAD - Đorđe Lazarević, koji je sinoć uhapšen zbog pretnji zameniku Trećeg osnovnog tužioca Nenadu Stefanoviću ispred hotela Metropol, priznao je danas krivicu i nagodio se sa tužilaštvom na uslovnu kaznu zatvora od 10 meseci s rokom provere od tri godine.
Lazarević je nakon sašlušanja, sa Prvim osnovnim tužilaštvom zaključio sporazum o prizanju krivičnog dela - ugrožavanje sigurnosti, koji treba da potvrdi sud, rekla je Tanjugu portparol suda Leposava Vujanović. Lazarević, koji je... »

Napadnut Čumetov tužilac, osumnjičeni priznao delo

Večernje novosti ponedeljak, 20. mart 2017.
Đorđe Lazarević iz Beograda uhapšen je zbog pretnji koje je u nedelju uveče ispred hotela Metropol uputio zameniku Trećeg osnovnog tužioca Nenadu Stefanoviću
Đorđe Lazarević, koji je u nedelju uveče uhapšen zbog pretnji zameniku Trećeg osnovnog tužioca Nenadu Stefanoviću ispred hotela Metropol, priznao je danas krivicu i nagodio se sa tužilaštvom na uslovnu kaznu zatvora od 10 meseci... »

Čumetov tužioc verbalno napadnut u centru Beograda, osumnjičeni priznao da mu je pretio

Blic ponedeljak, 20. mart 2017.
Đorđe Lazarević iz Beograda uhapšen je zbog pretnji koje je sinoć ispred hotela Metropol uputio zameniku Trećeg osnovnog tužioca Nenadu Stefanoviću. On je priznao danas krivicu i nagodio se sa tužilaštvom na uslovnu kaznu zatvora od 10 meseci s rokom provere od tri godine.
Lazarević je nakon sašlušanja, sa Prvim osnovnim tužilaštvom zaključio sporazum o prizanju krivičnog dela - ugrožavanje sigurnosti, koji treba da potvrdi sud, rekla je Tanjugu portparol suda Leposava Vujanović. Lazarević, koji je... »

BG: Vlasnik pekare uhapšen zbog pretnji Čumetovom tužiocu

B92 ponedeljak, 20. mart 2017.
B92: BG: Vlasnik pekare uhapšen zbog pretnji Čumetovom tužiocu
Đorđe Lazarević iz Beograda uhapšen je zbog pretnji koje je ispred hotela Metropol uputio zameniku trećeg osnovnog tužioca Nenadu Stefanoviću.
Lazareviću je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti, rekla je danas Tanjugu portparolka tužilaštva Leposava Vujanović. On će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo, nakon... »

Napadnut čumetov tužilac: Osumnjičeni uhapšen zbog pretnji

Kurir ponedeljak, 20. mart 2017.
BEOGRAD - Đorđe Lazarević iz Beograda uhapšen je zbog pretnji koje je sinoć ispred hotela Metropol uputio zameniku Trećeg osnovnog tužioca Nenadu Stefanoviću.
Lazareviću je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti, rekla je danas portparol tužilaštva Leposava Vujanović. On će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo nakon čega će se... »

Sklopio nagodbu: Crni Gruja ponovo u kućnom zatvoru zbog nošenja pištolja

Kurir ponedeljak, 20. mart 2017.
On je priznao krivicu za nošenje pištolja i sedam metaka bez dozvole. Pošto je sud prihvatio sporazum, Grujović je prebačen u stan u kom će služiti kaznu
BEOGRAD - Nenad Grujović, poznatiji kao Crni Gruja, koji je nepravosnažno osuđen za pljačku pošte tokom koje je nastradao čuvar, osuđen je juče na još godinu dana kućnog zatvora zbog nošenja pištolja za koji nema dozvolu.... »

Uhapšeni aktivisti Srpske liste

Danas  pre 5 sati  još 3 povezane

Vulin: Slobodno srpsko nebo bira ko će leteti po njemu

Blic  pre 7 sati  još 2 povezane

Trenera Partizana ima zamerke i pored pobede

Vesti online  pre 4 sata  još 5 povezanih

Mugabe ambasador SZO; SAD: Eto zato tražimo reformu UN

Blic  pre 5 sati  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.