Povezane vesti

Novinar zaspao na konferenciji, evo kako je reagovao Enrike

Novinar zaspao na konferenciji, evo kako je reagovao Enrike

Sportske.net 20.03.2017
Luis Enrike se ozbiljno zasmejao kada je jedan novinar zaspao tokom konferencije za novinare. "Pogledajte, ovo mi se nikada nije desilo na konferenciji za novinare, ovaj momak je zaspao", rekao je Luis Enrike, a potom prasnuo u smeh. "Dobro jutro, kako… »
Urnebes na Barsinoj konferenciji! Luis Enrike: Čekajte, ljudi, ovo mi se nikad nije desilo (video)

Urnebes na Barsinoj konferenciji! Luis Enrike: Čekajte, ljudi, ovo mi se nikad nije desilo (video)

Mozzart sport 20.03.2017
Nestvarno... Taman se Luis Enrike udubio u analizu igre svog tima, objašnjavajući kako je Barsleona uspela da slomi otpor žilave Valensije na Nou Kampu, ali konferencija za medije katalonskog kluba, posle završnog meča 28. kola Primere (4:2)… »
Video Novinar zaspao na Enrikeovoj konferenciji: Znam da treneri mogu da budu dosadni, ali mi se ovo nikada nije desilo

Video Novinar zaspao na Enrikeovoj konferenciji: Znam da treneri mogu da budu dosadni, ali mi se ovo nikada nije desilo

Večernje novosti 20.03.2017
Ovo je mnogo dobro. Znam da su konferencije šefova stručnog štaba dosadne, ali baš ovoliko - sa osmehom je pričao trener Barselone. Uspela je Barselona u veoma zanimljivom meču da pobedi Valensiju (4:2), ali izgleda da kasni termin nije odgovarao… »
Šok Luisa Enrikea: Ovo mi se nikad nije desilo

Šok Luisa Enrikea: Ovo mi se nikad nije desilo

Mondo 20.03.2017
Trener Barselone od srca se nasmejao na konferenciji za novinare posle nesvakidašnje scene. Foto: Youtube/printscreen Barselona je pobedila Valensiju (4:2) u 28. kolu Primere, a Luis Enrike doživeo je na konferenciji za medije posle tog meča nešto… »

Vesti dana »