FBI i NSA: Obama nije naređivao prisluškivanje Trumpa

FBI i NSA: Obama nije naređivao prisluškivanje Trumpa

Al Jazeera ponedeljak, 20. mart 2017.
Direktori američkih vodećih sigurnosnih i obavještajnih agencija u svjedočenju pred Kongresom rekli su da nema informacija koje govore da je aktualni predsjednik Donald Trump bio prisluškivan.
Direktori američkih vodećih sigurnosnih i obavještajnih agencija izjavili su u ponedjeljak da nemaju informacije koje bi potvrdile tvrdnje aktualnog predsjednika SAD-a Donalda Trumpa da ga je njegov prethodnik Barack Obama... »

FBI i NSA: Nema potvrde Trampovih tvrdnji o prisluškivanju

B92 ponedeljak, 20. mart 2017.
B92: FBI i NSA: Nema potvrde Trampovih tvrdnji o prisluškivanju
Vašington -- Direktor američkih vodećih bezbednosnih i obaveštajnih agencija izjavili su da nemaju informacije koje bi potvrdile tvrdnje predsednika Donalda Trampa.
Reč je o tvrdnjama Trampa da ga je njegov prethodnik Barak Obama prisluškivao pre izbora. "Uz poštovanje predsednikovih tvitova o tome da ga je prethodna administracija navodno prisluškivala, ja nemam informaciju koja bi podržala... »

Izvor Bele kuće: Nema nikakvih dokaza o vezi Trampovog tima i Moskve

Novi magazin ponedeljak, 20. mart 2017.
Izvor iz Bele kuće izjavio je danas da se "ništa" nije promenilo i da nema "nikakvog dokaza" posle potvrde Federalnog istražnog biroa (FBI) da je pokrenuta istraga o mogućoj saradnji članova izbornog štaba predsednika Donalda Trampa i Rusije.
"Ništa se nije promenilo", rekao je zvaničnik Bele kuće koji nije želeo da mu se navede ime, u reakciji na današnju izjavu direktora FBI-ja Džejmsa Komija da ta služba ispituje navodnu rusku umešanost u američke predsedničke... »

Američki obaveštajci demantovali Trampa: Nije bilo prisluškivanja u Beloj kući

Kurir ponedeljak, 20. mart 2017.
Direktor američkih vodećih bezbednosnih i obaveštajnih agencija izjavili su danas da nemaju informacije koje bi potvrdile tvrdnje predsednika Donalda Trampa da ga je njegov prethodnik Barak Obama prisluškivao pre izbora.
"Uz poštovanje predsednikovih tvitova o tome da ga je prethodna administracija navodno prisluškivala, ja nemam informaciju koja bi podržala te tvitove", rekao je direktor FBI Džejms Komi tokom svedočenja u Kongresu SAD, prenosi... »

FBI i NSA: Nema potvrde Trampovih tvrdnji o prisluškivanju

RTS ponedeljak, 20. mart 2017.
RTS: FBI i NSA: Nema potvrde Trampovih tvrdnji o prisluškivanju
Direktor američkih vodećih bezbednosnih i obaveštajnih agencija izjavili su da nemaju informacije koje bi potvrdile tvrdnje predsednika Donalda Trampa da ga je njegov prethodnik Barak Obama prisluškivao pre izbora.
"Uz poštovanje predsednikovih tvitova o tome da ga je prethodna administracija navodno prisluškivala, ja nemam informaciju koja bi podržala te tvitove", rekao je direktor FBI Džejms Komi tokom svedočenja u Kongresu SAD, prenosi... »

FBI i nsa: Nema potvrde Trampovih tvrdnji o prisluškivanju

Večernje novosti ponedeljak, 20. mart 2017.
Direktor američkih vodećih bezbednosnih i obaveštajnih agencija izjavili su danas da nemaju informacije koje bi potvrdile tvrdnje predsednika Donalda Trampa da ga je njegov prethodnik Barak Obama prisluškivao pre izbora
Direktor američkih vodećih bezbednosnih i obaveštajnih agencija izjavili su danas da nemaju informacije koje bi potvrdile tvrdnje predsednika Donalda Trampa da ga je njegov prethodnik Barak Obama prisluškivao pre izbora. "Uz... »

Direktor FBI: Obama nije mogao da prisluškuje Trampa

Novi magazin ponedeljak, 20. mart 2017.
Federalni biro za istrage (FBI) i ministarstvo pravde SAD nemaju informacije kojima bi potkrepili optužbe predsednika Donalda Trampa da ga je špijunirala administracija bivšeg predsednika Baraka Obame, potvrdio je danas direktor FBI-ja Džejms Komni.
Komni je u javnoj raspravi u Kongresu rekao da nijedan pojedinac ne može da naredi špijuniranje Amerikanaca, dodajući da sud daje odobrenje za prisluškivanje posle stroge procedure. Direktor FBI-ja naveo je da Obama niti bilo... »

Kraj priče: FBI i NSA presudili - Rusija se nije mešala u američke izbore!

Pravda ponedeljak, 20. mart 2017.
Direktori američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) i Državne bezbednosne agencije (NSA) rekli su da nisu našli nijedan dokaz da su ruske obaveštajne službe menjale rezultat glasova u određenim američkim državama.
Oni svedoče danas pred Kongresom SAD o potencijalnim vezama američkog predsednika Donalda Trampa sa Rusijom i njegovim tvrdnjama da ga je prisluškivao bivši šef države Barak Obama. Direktori FBI i NSA, Džejms Komi i Majk Rodžers,... »

FBI istražuje navodnu umešanost Rusije u američke izbore: Tramp uveren da je sve to lažna priča

Kurir ponedeljak, 20. mart 2017.
Direktor FBI Džejms Komi potvrdio je danas da ta federalna agencija istražuje moguće napore koje je preduzimala ruska vlada kako bi se mešala u američke izbore 2016. godine, uključujući bilo kakve veze kampanje predsednika Donalda Trampa i Moskve, prenosi Rojters.
Navodi se da je Komi to rekao tokom svedočenja u Kongresu SAD o ruskim aktivnostima. On je kazao da ispitivanje "uključuje istragu prirode bilo kakvih veza između pojedinaca povezanih sa Trampovom kampanjom i ruske vlade i to da... »

FBI istražuje veze Trampove kampanje sa Rusijom

Dnevnik ponedeljak, 20. mart 2017.
VAŠINGTON: Direktor FBI Džejms Komi potvrdio je danas da ta federalna agencija istražuje moguće napore koje je preduzimala ruska vlada kako bi se mešala u
američke izbore 2016. godine, uključujući bilo kakve veze kampanje predsednika Donalda Trampa i Moskve, prenosi Rojters. Navodi se da je Komi to rekao tokom svedočenja u Kongresu SAD o ruskim aktivnostima. On je kazao da... »

FBI: Da, istražujemo Ruse, izbore i veze sa Trampom

B92 ponedeljak, 20. mart 2017.
B92: FBI: Da, istražujemo Ruse, izbore i veze sa Trampom
Vašington -- Direktor FBI-ja Džejms Komi potvrdio je da Biro istražuje "pokušaje ruskih vlasti da utiču na izbore u SAD 2016. godine, što uključuje i veze s Trampovim timom"
Komi je pred Odborom za obaveštajnu delatnost Predstavničkog doma američkog Kongresa rekao da nema informacija koje potvrđuju tvrdnje predsednika Trampa da je prisluškivan. "Praksa nije da potvrđujemo postojanje neke istrage, ali... »

FBI istražuje veze Trampove kampanje sa Rusijom

Politika ponedeljak, 20. mart 2017.
VAŠINGTON – Direktor FBI Džejms Komi potvrdio je danas da ta federalna agencija istražuje moguće napore koje je preduzimala ruska vlada kako bi se mešala u američke izbore 2016. godine, uključujući bilo kakve veze kampanje predsednika Donalda Trampa i Moskve, prenosi Rojters. Navodi se da je Komi... »

FBI istražuje veze Trampove kampanje sa Rusijom

RTV ponedeljak, 20. mart 2017.
RTV: FBI istražuje veze Trampove kampanje sa Rusijom
VAŠINGTON - Direktor FBI Džejms Komi potvrdio je danas da ta federalna agencija istražuje moguće napore koje je preduzimala ruska vlada kako bi se mešala u američke izbore 2016. godine, uključujući bilo kakve veze kampanje predsednika Donalda Trampa i Moskve, prenosi Rojters.
Navodi se da je Komi to rekao tokom svedočenja u Kongresu SAD o ruskim aktivnostima. On je kazao da ispitivanje "uključuje istragu prirode bilo kakvih veza između pojedinaca povezanih sa Trampovom kampanjom i ruske vlade i to da... »

FBI potvrdio: Da, istražujemo Ruse, izbore i veze sa Trampom

Vesti online ponedeljak, 20. mart 2017.
Direktor FBI-ja Džejms Komi potvrdio je da Biro istražuje "pokušaje ruskih vlasti da utiču na izbore u SAD 2016. godine, što uključuje i veze s Trampovim timom"
Komi je pred Odborom za obaveštajnu delatnost Predstavničkog doma američkog Kongresa rekao da je "detaljna istraga o tome u toku". - Praksa nije da potvrđujemo postojanje neke istrage, ali u neobičnim okolnostima u kojima je to u... »

Uhapšena dvojica aktivista Srpske liste u Pasjanu

Blic  pre 6 sati  još 3 povezane

Uručene medalje ruskim pilotima

Danas  pre 7 sati  još 2 povezane

Trenera Partizana ima zamerke i pored pobede

Vesti online  pre 4 sata  još 5 povezanih

Mugabe ambasador SZO; SAD: Eto zato tražimo reformu UN

Blic  pre 5 sati  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.