Povezane vesti
Vučić: Kandidovaću se za predsednika zbog stabilnosti zemlje
Nova ekonomija 26.03.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže za bečki Standard da je odluku o kandidaturi na predsedničkim izborima doneo zbog stabilnosti zemlje i regiona. On je dodao i da se kandidovao za predsednika Srbije zbog nastavka reformi. "Bio sam veoma… »
Vučić o političarima regiona: Kolinda je razborita, Crna Gora neće pre ostalih ući u EU, iako veruju u to!
Pravda 26.03.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za bečki Standard da je odluku o kandidaturi na predsedničkim izborima doneo zbog stabilnosti zemlje i regiona i nastavka reformi. - Bio sam veoma zadovoljan ekonomskim uspehom, rastom i time… »
Vučić o političarima regiona: Kolinda je razborita, Crna Gora neće pre ostalih ući u EU, iako veruju u to
Blic 26.03.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za bečki Standard da je odluku o kandidaturi na predsedničkim izborima doneo zbog stabilnosti zemlje i regiona i nastavka reformi. - Bio sam veoma zadovoljan ekonomskim uspehom, rastom i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO BLOG UŽIVO Studenti zvižducima i bukom oterali Slavicu Đukić Dejanović iz skupštinske sale u Nišu
Nova pre 35 minutajoš 8 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Novi magazin pre 3 satajoš 6 povezanih
Ruski istražitelji saopštili: Za ubistvo ruskog generala osumnjičen državljanin Uzbekistana
Radio 021 pre 1 satjoš 25 povezanih