Povezane vesti
Poruka prevarene devojke postala hit u regionu
Noizz 27.03.2017
Ovo nije način da se raskristite sa bivšim dečkom, ali ako će vam biti lakše - tražite svojih 10 maraka, evra, dolara, lira natrag. Raskid je jako bolna životna faza i kad na sve to saznate da vaša bivša ljubav šeta novu ljubav, imate sva prava… »
Poruka Bosanke bivšem dečku o kojoj priča region: Bila sam ti dobra dok si pušio moje cigare. Vrati mi onih 10 maraka od…
Telegraf 27.03.2017
Verujemo da su se korisnici društvenih mreža od srca nasmejali dok su čitali ovu poruku. Internetom kruži fotografija poruke koju je ostavljena devojka iz Bosne napisala svom bivšem dečku. Operski pevač s Novog Beograda odgovorio komšijama koje se… »
Poruka ostavljene devojke hit na Internetu: „Ako nećeš da me ženiš, vrati mi 10 maraka od goriva“
Blic 27.03.2017
Ukoliko ste željni smeha i dobre zabave, dovoljno je da "prošetate" internetnom. Interesantne poruke, neobični video snimci i nesvakidašnje fotografije samo su deo "internet opusa", koji će mnoge, verujemo, naterati na smeh do suza. Putem društvenih… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 30 povezanih

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 8 satijoš 14 povezanih