Povezane vesti

Vučić: Ne idem sutra na Kosovo

Vučić: Ne idem sutra na Kosovo

Insajder 28.03.2017
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić rekao je da sutra ipak neće ići na miting u Leposavić na Kosovu. "Da li ću da dolazim sa Vulinom, Stefanovićem ili nekim trećim, neće mi oni naređivati. Taj film nećete da gledate", rekao je Vučić i dodao da je… »
Vučić: Ne idem na Kosovo

Vučić: Ne idem na Kosovo

Novi magazin 28.03.2017
Predsednički kandidat i premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u sredu neće ići na miting u Leposavić na Kosovu. "Da li ću da dolazim sa (Aleksandrom) Vulinom, (Nebojšom) Stefanovićem ili nekim trećim, neće mi oni naređivati. Taj film nećete da… »
Vučić prelomio: Ne idem na Kosovo, ne pristajem na cirkus Prištine

Vučić prelomio: Ne idem na Kosovo, ne pristajem na cirkus Prištine

Telegraf 28.03.2017
- Verujem u ubedljivu pobedu na Kosovu i Metohiji - rekao je Vučić. Premijer Srbije i predsednički kandidat Aleksandar Vučić poručio je da neće ići na Kosovo i Metohiju jer ne pristaje na ucene Prištine. On je, po planu, trebao sutra da prisustvuje… »
Vučić: Sutra ne idem na Kosovo

Vučić: Sutra ne idem na Kosovo

Radio 021 28.03.2017
Predsednički kandidat i premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da sutra neće ići na miting u Leposavić na Kosovu. "Da li ću da dolazim sa (Aleksandrom) Vulinom, (Nebojšom) Stefanovićem ili nekim trećim, neće mi oni naredjivati. Taj film nećete da… »

Vesti dana »

Ponovo uhapšen Zlatko Kokanović

Ponovo uhapšen Zlatko Kokanović

Radio 021 pre 2 satajoš 13 povezanih
Rat na Bliskom istoku neće ugroziti start F1 sezone

Rat na Bliskom istoku neće ugroziti start F1 sezone

B92 pre 22 minutajoš 30 povezanih
Acu Đukanoviću određen pritvor

Acu Đukanoviću određen pritvor

Beta pre 1 satjoš 28 povezanih