Povezane vesti
Leks Agrokor upućen u parlamentarnu proceduru
Studio B 31.03.2017
Vlada Hrvatske uputila je danas u parlamentarnu proceduru predlog zakona o vanrednoj upravi u sistemski važnim kompanijama koje su suočene s teškoćama u poslovanju, u javnosti nazvan „leks Agrokor“. Očekuje se da će Sabor o njemu raspravljati iduće… »
Vlada Hrvatske u parlament uputila leks Agrokor
N1 Info 31.03.2017
U Hravtskoj je počeo proces koji bi trebalo da predstavlja korak ka spasavanju koncerna Agrokor, iako tamošnja vlada tvrdi da to nije tako. Nakon blokade računa firme Ivice Todorića, Vlada Hrvatske uputila je u Sabor takozvani Lex Agrokor - Zakon o… »
Plenković: Ne spasavamo Todorića već hrvatsku ekonomiju
N1 Info 31.03.2017
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da cilj zakona o sistemskim kompanijama, koji će poslepodne biti na sednici Vlade, nije spasavanje vlasnika Agrokora Ivice Todorića, već hrvatske ekonomije. "Nije reč o zakonu koji služi za spasavanje bilo… »
Plenković: Ne spasavamo Todorića, već hrvatsku ekonomiju
Beta video 31.03.2017
ZAGREB - Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da cilj zakona o sistemskim kompanijama, koji će poslepodne biti na sednici Vlade, nije spasavanje vlasnika Agrokora Ivice Todorića, već hrvatske ekonomije. ``Nije reč o zakonu koji služi za… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 47 minutajoš 63 povezane

Skuplje grejanje od oktobra: Većina toplana u Srbiji povećala cene za predstojeću sezonu
Danas pre 9 satijoš 20 povezanih

Finale neporaženih: Nemačka i Turska u finalu posle ubedljivih pobeda, za bronzu Grčka i Finska
BBC News pre 17 minutajoš 36 povezanih

Dok procenjuju čiji su dronovi završili u Poljskoj: Nato pokreće operaciju "Istočni stražar"
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih

UN ubedljivom većinom usvojila deklaraciju o osnivanju palestinske države bez Hamasa
RTV pre 3 satajoš 21 povezana