Povezane vesti
Poslednji radni dan u Srbiji: Pogledajte kakav oproštajni poklon je dobio Majkl Devenport! (foto)
Pravda 31.03.2017
Odlazeći ambasador Evropske unije Majkl Devenport pohvalio se na društvenoj mreži Tviter "najduhovitijim" poklonom koji je dobio u Srbiji. - Najduhovitiji poklon koji sam dobio otkad sam u Srbiji. Hvala svim prijateljima. Vidimo se! - napisao je… »
Devenport: Najduhovitiji poklon koji sam dobio u Srbiji
Večernje novosti 31.03.2017
Odlazeći ambasador Evropske unije Majkl Devenport pohvalio se na Tviter "najduhovitijim poklonom" koji je dobio u Srbiji. Odlazeći ambasador Evropske unije Majkl Devenport pohvalio se na "Tviter u" "najduhovitijim poklonom" koji je dobio u Srbiji. On je… »
Majkl Devenport oduševljen poklonom koji je dobio od Srba: Ovo je najduhovitija majica! (foto)
Telegraf 31.03.2017
Devenport je proveo šest godina u Srbiji, prvo na funkciji ambasadora Velike Britanije. Odlazeći ambasador Evropske unije Majkl Devenport pohvalio se na Tviter “najduhovitijim poklonom” koji je dobio u Srbiji. Kako Srbija može da razvije svoju… »
Dobro pogledajte majicu: Devenport se pohvalio poklonom iz Srbije!
Kurir 31.03.2017
Odlazeći ambasador Evropske unije Majkl Devenport pohvalio se na Tviteru "najduhovitijim" poklonom koji je dobio u Srbiji. "Najduhovitiji poklon koji sam dobio otkad sam u Srbiji. Hvala svim prijateljima. Vidimo se!", napisao je Devenport na Tviteru… »
Vesti dana »
U Srbiji hladno, posle jakog jutarnjeg mraza i temperature u minusu, u toku dana do sedam stepeni
Novi magazin pre 31 minutajoš 12 povezanih
Kina uzvraća udarac: Taman što su Trampove carine stupile na snagu, Peking odlukom zatresao berze
Mondo pre 37 minutajoš 10 povezanih
Sudar dva autobusa u Zemunu, prednji delovi vozila smrskani - povređene tri osobe
Euronews pre 31 minutajoš 10 povezanih