Povezane vesti
U eksploziji na jugu Avganistana poginulo devet civila
Novi magazin 02.04.2017
Najmanje devet civila, među kojima dvoje dece, poginulo je danas kada je avganistanska vojska pronašla sakriveno oružje u provinciji Helmand na jugu zemlje i aktivirala ga. Lokalni zvaničnici potvrdili su da je u incidentu poginula cela porodica kada… »
Vojnik detonirao skladište municije, najmanje devet mrtvih, dvoje dece
Večernje novosti 02.04.2017
Najmanje devet civila poginulo je nakon što je pripadnik vojske Avganistana detonirao skladište municije u provinciji Helmand. Najmanje devet civila poginulo je nakon što je pripadnik vojske Avganistana detonirao skladište municije u provinciji… »
Eksplozije u Avganistanu u: urušavanju krova poginule tri žene, četiri muškarca i dvoje dece
Blic 02.04.2017
Najmanje devet civila poginulo je nakon što su pripadnici specijalne jedinice avganistanske vojske aktivirali pronađenu municiju u provinciji Helmand na jugu Avganistana. Lokalni zvaničnik Omar Zvak rekao je da su vojnici učestvovali u operaciji tokom… »
Vesti dana »

Dačić: Hitnoj pomoći izbušene gume, bila sprečena da odveze povređenog dekana
N1 Info pre 4 satijoš 45 povezanih

Skupovi podrške studentima DIF-a u Novom Sadu, Dačić najavljuje prekršajne prijave
Vreme pre 52 minutajoš 73 povezane

"Izbore možda i ja raspišem, ko zna" Vučić o zahtevima blokadera: Siguran sam da od mene neće ništa tražiti, kako da pljunu sebi u lice posle šest meseci
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih

Sud u Prištini izdao nalog za hapšenje Radoičića, sumnjiče ga za ratne zločine
BBC News pre 34 minutajoš 18 povezanih