Povezane vesti

Nikolić poručuje da ne sme da postoji rivalitet među najboljim strelcima: Golgeteri se ne trkaju

Nikolić poručuje da ne sme da postoji rivalitet među najboljim strelcima: Golgeteri se ne trkaju

Večernje novosti 03.04.2017
Dokle god Partizan pobeđuje, a oni postižu golove, dobro je. Malo me i ljute priče oko toga ko će biti prvi strelac lige – ističe trener Partizana. SRPSKI napadač Uroš Đurđević i brazilski vezista Leonardo se već neko vreme "prate" na vrhu… »
Radno na krovu - Prioritet "Zmajeva" (ni)je meč sa Partizanom

Radno na krovu - Prioritet "Zmajeva" (ni)je meč sa Partizanom

Sportske.net 03.04.2017
Nakon ubedljivog trijumfa nad novosadskom Vojvodinom fudbaleri Voždovca puni samopouzdanja dočekuju predstojeći susret sa Partizanom u četrtfinalu Kupa Srbije. Superligaš iz beogradskog naselja Braće Jerković za vikend je na krovu tržnog centra… »
"Zmajevi" na dva fronta: Krasić: Druga priča protiv Partizana, a Javor najvažniji ispit

"Zmajevi" na dva fronta: Krasić: Druga priča protiv Partizana, a Javor najvažniji ispit

Sportal blic 03.04.2017
Fudbaler Voždovca Ognjen Krasić smatra da je njegov tim osvojio važne bodove u utakmici sa Vojvodinom (4:1), koji mnogo znače u borbi za plasman u plej-of. Foto: FK Voždovac / Promo Ognjen Krasić - Cele nedelje smo se sa stručnim štabom spremali… »
Nikolić izvodi najjači tim i u Kupu: Imam lični motiv, znam ko bi pucao penale, nije vreme za odmor

Nikolić izvodi najjači tim i u Kupu: Imam lični motiv, znam ko bi pucao penale, nije vreme za odmor

Mozzart sport 03.04.2017
„Voždovac zaslužuje poštovanje, ali želimo pobedu“, rekao je trener Partizana i upozorio na "neuobičajen termin" četvrtfinala. Iza Partizana je serija od 24 utakmice bez poraza, a ispred njega meč kojim može da stigne na pretposlednji stepenik… »
Marko Nikolić ozbiljan: Mnogi ga potcenjuju, ja ne

Marko Nikolić ozbiljan: Mnogi ga potcenjuju, ja ne

Mondo 03.04.2017
Zna ko će izvoditi penale, ali ne bi voleo da do njih dođe. Obrazložio je i zbog čega neće rotirati, bar ne još. Govorio je o Voždovcu i Stolici, kao i zbog čega lično ima veliku želju da ovog puta osvoji Kup. "Mnogi ga potcenjuju". U borbi za… »

Vesti dana »