Povezane vesti
Todorić zatražio aktiviranje leks Agrokora
RTS 07.04.2017
Uprava "Agrokora" na čelu sa Ivicom Todorićem podnela je danas Trgovačkom sudu u Zagrebu zahtev za aktiviranje takozvanog leks Agrokora, saopšteno je iz tog koncerna. "Navedenu odluku donosim u uverenju da je to u najboljem interesu za svakog… »
“Sve što sam izgradio predao sam hrvatskoj državi”
Vesti online 07.04.2017
Osnivač i vlasnik Agrokora Ivica Todorić izjavio je da je pokrenuo "Leks Agrokor", čime je, kako kaže, sve što je izgradio predao hrvatskoj državi. - Uprava Agrokora, sa mnom na čelu, pokrenula je proces aktivacije Zakona o postupku izvanredne… »
Todorić: Sve što sam izgradio predao sam Hrvatskoj
Mondo 07.04.2017
Uprava Agrokora na čelu sa Ivicom Todorićem podnela je danas Trgovačkom sudu u Zagrebu zahtev za aktiviranje Leks Agrokora, odnosno Zakona o postupku vanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za državu. Foto: YouTube/Screenshot… »
Todorić podneo zahtev za aktiviranje Lex Agrokora
N1 Info 07.04.2017
Uprava Agrokora, na čelu sa Ivicom Todorićem, podnela je danas Trgovačkom sudu u Zagrebu zahtev za aktiviranje Lex Agrokora, saopšteno je iz tog koncerna. Saopštenjem se oglasio i Ivica Todorić, koji je naveo da tu odluku donosi "u uverenju da je to… »
Vesti dana »
Studenti stigli u Inđiju, sutra kreću ka Novom Sadu: Mup će u potpunosti obezbeđivati trasu
Kurir pre 27 minutajoš 56 povezanih
Trump kazao da nema preživjelih nakon sudara putničkog aviona i vojnog helikoptera
Al Jazeera pre 3 satajoš 119 povezanih
Izrael oslobodio 110 zatvorenika: Dva autobusa sa Palestincima stigla u Ramalu (foto)
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane