Povezane vesti

Video: Od Debrecina do Bajerna - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9... 100!

Video: Od Debrecina do Bajerna - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9... 100!

Mozzart sport 13.04.2017
Svi golovi Kristijana Ronalda u evrokupovima na jednom mestu... Od 9. avgusta 2005. do 12. aprila 2017. Od Debrecina na Old Trafordu, do Bajerna u Minhenu. Kristijano Ronaldo sinoć je postigao 100. gol u evrokupovima u trijumfu njegovog Reala u prvom… »
Slušaj ’vamo, govori Ronaldo: Ko to sumnja u mene?

Slušaj ’vamo, govori Ronaldo: Ko to sumnja u mene?

Mozzart sport 13.04.2017
Mora da je kod ljudi proradila zavist. Jedan za izjednačenje, drugi za pobedu i - rekord! Osim što je Realu doneo veliki preokret na „Alijanc areni“, možda vredan i plasman u polufinale Lige šampiona, Kristijano Ronaldo je u sredu veče postao… »
Anćeloti priznao: ''Imali smo sreće, dve situacije odlučile meč''

Anćeloti priznao: ''Imali smo sreće, dve situacije odlučile meč''

Sportske.net 13.04.2017
Italijan čestitao Realu na pobedi. Fudbaleri Bajern Minhena imaće težak zadatak da se domognu polufinala Lige šampiona pošto su na svom stadionu izgubili od Real Madrida rezultatom 1:2. Bajern je poveo i imao veliku šansu da povede 2:0, ali je… »
Ronaldo: Ko sumnja u mene? U manjini su, u Realu me vole

Ronaldo: Ko sumnja u mene? U manjini su, u Realu me vole

Večernje novosti 13.04.2017
Nije lako suprostaviti se timu kao što je Bajern. Gubili smo 1:0, propustili nekoliko odličnih prilika, ali smo se vratili rano u drugom poluvremenu. Pobeda je sjajna, ali sve je i dalje otvoreno, kaže Ronaldo. Najbolji fudbaler Real Madrida Kristijano… »
Evropski rekorder: Ronaldo: Hvala svim mojim saigračima i trenerima

Evropski rekorder: Ronaldo: Hvala svim mojim saigračima i trenerima

Sportal blic 13.04.2017
Kristijano Ronaldo je sa dva gola u mreži Bajerna, za trijumf Reala od 1:2 u Minhenu, u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, postao prvi fudbaler koji je postigao 100 pogodaka u evrokupovima. Na tome je rešio da se zahvali - svima koji su mu do… »
Ronaldov šou u Minhenu posle kikseva Bajerna, sudije pogurale Atletiko protiv Lestera

Ronaldov šou u Minhenu posle kikseva Bajerna, sudije pogurale Atletiko protiv Lestera

Sportal blic 12.04.2017
Fudbaleri dva madridska kluba, Reala i Atletika, ostvarili su prednost u prvim utakmicama četvrtfinala Lige šampiona. Real je u Minhenu oborio na pleća Bajern - 2:1, a Atletiko je na svom terenu pobedio Lester sa 1:0. Foto: Tanjug/AP "Kralj" Ronaldo… »
Najbolji svih vremena? Ronaldo prvi dao 100 golova u evrokupovima, dvojica imaju bolji prosek

Najbolji svih vremena? Ronaldo prvi dao 100 golova u evrokupovima, dvojica imaju bolji prosek

Sportal blic 12.04.2017
Kristijano Ronaldo je postao prvi fudbaler koji je u evropskim klupskim nadmetanjima postigao trocifren broj golova. Foto: Filip Singer / EPA; Kristijano Ronaldo slavi drugi pogodak u mreži Bajerna Dva pogotka u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona… »
Anćeloti: Ronaldo nam je presudio kada smo ostali sa desetoricom, ali još smo mi živi

Anćeloti: Ronaldo nam je presudio kada smo ostali sa desetoricom, ali još smo mi živi

Sportal blic 12.04.2017
Trener minhenskog Bajerna Karlo Anćeloti smatra da je prvi meč četvrtfinala Lige šampiona sa Realom (1:2) mogao daleko povoljnije da se završi po njegovu ekipu. Foto: Tanjug/AP Karlo Anćeloti na meču Bajern - Real "Mali, baš sitni detalji su… »
Šekspir: Shvatam da je teško sudijama, samo... ono nije smeo da bude penal za Atletiko

Šekspir: Shvatam da je teško sudijama, samo... ono nije smeo da bude penal za Atletiko

Sportal blic 12.04.2017
Posle poraza od madridskog Atletika sa 1:0 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, trener Lester sitija Kreg Šekspir istakao je da je penal iz kog su domaćini došli do trijumfa plod greške arbitara. Foto: Tanjug/AP Kreg Šekspir "Mislim da bismo… »
Iz minuta u minut: Bajern - Real 1:2, Atletiko - Lester 1:0

Iz minuta u minut: Bajern - Real 1:2, Atletiko - Lester 1:0

Sportal blic 12.04.2017
Četvrtfinale Lige šampiona je u sredu uveče donelo dva velika meča, Bajern - Real (1:2) i Atletiko - Lester siti (1:0), a zbivanja sa tih utakmica mogli ste da pratite uživo uz Blicsport. Foto: Tanjug/AP Ronaldo na meču sa Bajernom ZAVRŠENO Bajern… »

Vesti dana »