Povezane vesti
Murinjo nezadovoljan igrom napadača
Sportske.net 14.04.2017
Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo kritikovao je lošu igru svojih napadača u remiju protiv Anderlehta, u prvoj utakmici četvrtfinala Lige Evropa. Mančester junajted je sinoć odigrao 1:1 protiv Anderlehta u Belgiji. Engleski tim poveo… »
Ronaldo se nada golovima i u revanšu protiv Bajerna
Beta 14.04.2017
Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da je zadovoljan golovima koje je postigao protiv Bajena iz Minhena u četvrtfinalu Lige šampiona i da se nada da će biti dvostruki strelac i u revanšu u Madridu. "Pre utakmice sam znao da nas… »
Biće to druga priča u Madridu: Igra Leva
Mozzart sport 14.04.2017
Čeka se još samo Mats Humels. Bajern je poklekao. Iz više razloga. Arturo Vidal je promašio penal za 2:0, Havi Martinez je isključen početkom drugog poluvremena, ali se čini da je ključni razlog za izostanak boljeg rezultata protiv Reala povreda… »
Ronaldo: ''Ljudi koji me vole nikada ne sumnjaju u mene''
Sportske.net 14.04.2017
Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Bajerna iz Minhena u četvrtfinalu Lige šampiona i dodao da ima mnogo samopouzdanja i da ne poznaje nikoga ko sumnja u njega. Real je sinoć posle preokreta pobedio Bajern… »
Vesti dana »
Vens: Trampov plan o povećanju carina pokazuje da SAD neće više biti iskorišćavane
RTV pre 3 satajoš 2 povezane
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Ko je bio Igor Bojović: Ko Dramski pisac i upravnik pozorišta "Boško Buha", hrabro se borio sa opakom bolešću
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Policija u Gruziji uhapsila dvojicu opozicionih lidera tokom protesta
Danas pre 9 satijoš 1 povezana