Povezane vesti
Milačić saslušan u zatvoru: Palite NATO zastavu, ja sam je zapalio u samoodbrani
Sputnik 15.04.2017
Marko Milačić, građanski aktivista i lider Otpora beznađu, danas je u zatvoru saslušan zbog paljenja NATO zastave. U izjavi koju je objavio na svom profilu na Fejsbuku Milačić je objasnio kako je, dok je hteo da se pred ZIKS-om (Zavod za izvršenje… »
"Zapalio sam NATO zastavu u samoodbrani! Uradio bih to uvek, na svakom mestu!"
Vesti online 15.04.2017
Marko Milačić, građanski aktivista i lider Otpora beznađu, saslušan je u zatvoru u Spužu zbog paljenja NATO zastave. Kako je proteklo saslušanje, i šta je rekao na istom, Milačić je objavio na svom Fejsbuk profilu. Njegovu izjavu prenosimo u… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 7 satijoš 33 povezane

Dekanka iz Niša: Bez odgovora na "pretnje" Ministarstva - sve je nadoknadivo, životi nisu
Radio 021 pre 5 satijoš 26 povezanih

Sahranjeni stradali u Kočanima; Kocevski: Nepoštovanje zakona i korupcija uzrok nesreće
RTS pre 2 satajoš 62 povezane

Burno jutro u Pančevu: Ispred Skupštine grada kordon policije, guranje sa opozicijom i građanima (video)
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih

„Taktika salame“ vlasti u Srbiji: Nemački mediji o upotrebi zvučnog oružja tokom protesta
N1 Info pre 3 satajoš 31 povezana