Povezane vesti
Milačić saslušan u zatvoru: Palite NATO zastavu, ja sam je zapalio u samoodbrani
Sputnik 15.04.2017
Marko Milačić, građanski aktivista i lider Otpora beznađu, danas je u zatvoru saslušan zbog paljenja NATO zastave. U izjavi koju je objavio na svom profilu na Fejsbuku Milačić je objasnio kako je, dok je hteo da se pred ZIKS-om (Zavod za izvršenje… »
"Zapalio sam NATO zastavu u samoodbrani! Uradio bih to uvek, na svakom mestu!"
Vesti online 15.04.2017
Marko Milačić, građanski aktivista i lider Otpora beznađu, saslušan je u zatvoru u Spužu zbog paljenja NATO zastave. Kako je proteklo saslušanje, i šta je rekao na istom, Milačić je objavio na svom Fejsbuk profilu. Njegovu izjavu prenosimo u celosti… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Blokiran Bulevar despota Stefana: Okupljanja građana širom Srbije zbog policijske brutalnosti u Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

Održana Prajd šetnja u Beogradu: Okupljeni pozvali da se usvoji Zakon o istopolnim zajednicama
Euronews pre 30 minutajoš 32 povezane

Bolan šamar i katastrofa Srbije na Evropskom prvenstvu – Finska izbacila „orlove“, od ovoga će još dugo brideti obrazi
Nova pre 30 minutajoš 73 povezane

Evrobasket: Bleda Srbija ide kući, Markanen i Finska servirali poraz koji će 'Orlovi' dugo pamtiti
BBC News pre 10 minutajoš 25 povezanih

Potop Srbije u Rigi - Finska sasekla "orlovima" krila u osmini finala
RTS pre 0 minutajoš 136 povezanih