Povezane vesti

Marko Nikolić: Na vrh mi jezika...

Marko Nikolić: Na vrh mi jezika...

Mondo 18.04.2017
Trener Partizana Marko Nikolić sijao od sreće posle još jedne pobede (druge u prvenstvu) nad večitim rivalom. "Pobeda je čista kao suza, ali ništa još nismo uradili", kaže on. Kao papagaj ponavlja Marko NIkolić rečenicu da su za sve dobro u ovom… »
Ponosni Nikolić: Čista pobeda kao suza!

Ponosni Nikolić: Čista pobeda kao suza!

Mozzart sport 18.04.2017
"Ovaj trijumf je nagrada za veliki rad proteklih meseci i 28 utakmica bez poraza", kaže trener Partizana. Očekivano, sa zadovoljnim izrazom lica Marko Nikolić je prokomentarisao zasluženi trijumf crno-belih u 154. večitom derbiju. "Radostan sam… »
Božović: Sve je otvoreno, nadamo se tituli

Božović: Sve je otvoreno, nadamo se tituli

Mondo 18.04.2017
"Nisam raspoložen, jer smo izgubili najvažniju utakmicu za naše navijače i klub, ali idemo dalje i nadamo se da ćemo osvojiti titulu", izjavio trener Crvene zvezde posle ubedljivog poraza od Partizana 1:3. Crvena zvezda je samo na momente 154… »
Nikolić: Neću da kažem ono što mi je na vrh jezika, ko je najbolji tim u Srbiji... (video)

Nikolić: Neću da kažem ono što mi je na vrh jezika, ko je najbolji tim u Srbiji... (video)

Sportski žurnal 18.04.2017
Partizan je pobedio Crvenu zvezdu na Marakani 3:1, a trener crno-belih Marko Nikolić zadržao je oreol nepobedivosti u večitim derbijima, u pet utakmica ima četiri pobede i remi. Sada pet večitih derbija ima iza sebe na klupi Partizana Marko Nikolić… »
Večiti derbi 154: Zvezdi titula ili Partizanu nada (17.30, Arena sport 1)

Večiti derbi 154: Zvezdi titula ili Partizanu nada (17.30, Arena sport 1)

Sportski žurnal 18.04.2017
Miodrag Božović, trener Crvene zvezde, razmišlja samo o pobedi u večitom derbiju i najavljuje ofanzivu, trener Partizana Marko Nikolić uoči srpske svetkovine uzda se u seriju od 27 utakmica bez poraza. Ne može ishod današnjeg večitog derbija da… »
Kladionice odredile favorita u 154. “večitom derbiju”

Kladionice odredile favorita u 154. “večitom derbiju”

Vesti online 18.04.2017
Već u 1. kolu plej-ofa Superlige Srbije sastaće se dve prvoplasirane ekipe iz ligaškog dela takmičenja. Prednost domaćeg terena imaće Crvena zvezda koja je posle 30 odigranih kola imala šest bodova viška u odnosu na Partizan, ali kada je to prema… »

Vesti dana »