Povezane vesti

Glogovac zavijen u crno: Sahranjeni majka i sin koje je ubio strujni udar

Večernje novosti petak, 21. april 2017.
Marijana Petrović (41) i njen sin Darko (16), koji su stradali posle udara struje, sahranjeni su u petak u selu Glogovac kod Aleksinca
Marijana Petrović (41) i njen sin Darko (16), koji su stradali posle udara struje, sahranjeni su u petak u selu Glogovac kod Aleksinca. Zbog siromaštva aleksinački Centar za socijalni rad, čiji su bili korisnici, platio je... »

Tuga u glogovici: Majka i sin koje je ubila struja sahranjeni jedno do drugoga!

Blic petak, 21. april 2017.
Marijana (41) i njen sin Darko (16) Petrović, koji su poginuli 19. aprila oko 18.30 časova od udara struje, sahranjeni su danas na lokalnom groblju u selu Glogovica kod Aleksinca.
Na večni počinak ispratila ih je kolona od više desetina rođaka i prijatelja. Majka i sin sahranjeni su jedno do drugoga, kao što su nesrećnim slučajem i otišli u smrt. Kako smo već pisali, oni su nastradali kada se usled... »

Kurir TV vesti u 14 sati: Kako se meštani Lužana protestom bore protiv bede?

Kurir petak, 21. april 2017.
Majka i njen sin (16) poginuli su od strujnog udara, kada je na njihovu kuću u selu Glogovica pala žica pod naponom.
Pre mesec dana im je isključena struja, jer nisu imali para da plaćaju račune. Meštani Lužana okupili su se ispred EPS-a u Aleksincu zahtevajući da se preispita odluka o isključivanju struje i ostalim siromašnim meštanima.... »

"Još uvek ne verujem da ih nema": Majka i sin (16) koje je ubila struja živeli u teškim uslovima

Blic petak, 21. april 2017.
Žena Marijana Petrović (46) i njen sin Darko Petrović koji je imao 16 godina poginuli su u sredu uveče od strujnog udara u selu Glogovica kod Aleksinca. U trenutku pogibije majke i sina, dečakov otac Slađan Marković bio je u Beogradu, gde radi kao nadničar.
On nije znao da su mu sin i supruga poginuli sve dok nije došao u Glogovicu. - Radim kao nadničar u Beogradu jer sam bez posla još od 1993. godine, kada sam otišao iz firme u kojoj sam radio u Aleksincu. U tri ujutru kada sam... »

U aleksincu muk zbog tragedije Ovo su majka i sin nastradali jer nisu imali da plate račun za struju

Kurir petak, 21. april 2017.
M.M. (46) i njen šesnaestogodišnji sin D.M. poginuli su od strujnog udara, kada je na njihovu kuću u aleksinačkom selu Glogovica pala žica pod naponom.
Tragedija se dogodila u sredu, a majka je stradala prilikom pokušaja da pomogne sinu. Ranko Filipović iz susednog sela Lužane kaže da je dobro poznavao porodicu koju je zadesila nesvakidašnja tragedija. Foto: M.M. Njima je pre... »

"Kome na savest ove duše": Ogorčeni meštani protestuju nakon pogibije majke i sina kod Aleksinca

Blic petak, 21. april 2017.
Nekoliko desetina meštana iz sela Lužani kod Aleksinca okupilo se na protestu ispred Elektrodistribucije u ovom gradu nakon tragičnog strujnog udara od kog su u utorak uveče poginuli majka i sin (16) iz susednog sela Glogovica.
Ogorčeni meštani ispred Elektrodistribucije istakli su transparent na kome piše "Kome na savest ove dve duše?". Oni zahtevaju smene nadležnih u aleksinačkoj Elektrodistribuciji, jer tvrde da su uslovi pod kojima njihovo ponovno... »

Tragedija kod Aleksinca: Majka i sin stradali od strujnog udara

Večernje novosti petak, 21. april 2017.
Majka i sin poginuli od strujnog udara u selu Glogovica u okolini Aleksinca
U okolini Aleksinca, u selu Glogovica, od udara struje poginuli su majka i sin, potvrdio je “Novostima” zamenik Osnovnog javnog tužioca u Aleksincu Saša Stojanović. Kako “Novosti” nezvanično saznaju nastradali su M.M. (46) i njen... »

Nezapamćena tragedija: Majka i sin (16) poginuli od udara struje u selu kod Aleksinca

Blic petak, 21. april 2017.
U selu Glogovica kod Aleksinca od udara struje poginuli su M.M. (46) i njen sin D.M.koji je imao 16 godina, saznaje “Blic”.
Prema prvim informacijama tragedija se dogodila navodno tako što se žica kojom se njihova kuća napajala strujom usled vetra otkačila i pala blizu deteta. - Dečko je uhvatio žicu pod naponom i nakon toga je majka u želji da... »
©2018 Netmark d.o.o.