Pasuljanske livade: Mine ispred prijavnice vojnog magacina

Pasuljanske livade: Mine ispred prijavnice vojnog magacina

Radio 021 petak, 21. april 2017.
Ispred prijavnice magacina "Paraćinske utrine", tri metra od ograde, nalaze se tri mine za minobacač od 60 milimetara i to mesto je opasno po život, upozoravaju sa poligona "Pasuljanske livade".
"Mine su na međusobnom rastojanju od jednog do dva metra, a granica opasnog područja je obeležena crvenom bojom sa natpisom "opasno po život". To znači da je najstrože zabranjeno svako prikupljanje i diranje neeksplodiranih... »

Upozorenje: Mine ispred vojnog magacina!

Mondo petak, 21. april 2017.
Intervidovski poligon "Pasuljanske livade" upozorio je sinoć da se ispred objekta prijavnice magacina "Paraćinske utrine", tri metra od ograde, nalaze tri mine za minobacač 60 milimetara i da je to mesto opasno po život.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija "Mine su na međusobnom rastojanju od jednog do dva metra, a granica opasnog područja je obeležena crvenom bojom s natpisom 'opasno po život'. To znači da je najstrože zabranjeno... »

Upozorenje javnosti: Mine ispred prijavnice vojnog magacina

Politika petak, 21. april 2017.
PARAĆIN – Intervidovski poligon „Pasuljanske livade” upozorio je sinoć da se ispred objekta prijavnice magacina „Paraćinske utrine”, tri metra od ograde, nalaze tri mine za minobacač 60 milimetara i da je to mesto opasno po život. „Mine su na međusobnom rastojanju od jednog do dva metra, a granica... »

Upozorenje: "Mine ispred prijavnice vojnog magacina "Paraćinske utrine"

Blic petak, 21. april 2017.
Intervidovski poligon "Pasuljanske livade" upozorio je večeras da se ispred objekta prijavnice magacina "Paraćinske utrine", tri metra od ograde, nalaze tri mine za minobacač 60 milimetara i da je to mesto opasno po život.
"Mine su na međusobnom rastojanju od jednog do dva metra, a granica opasnog područja je obeležena crvenom bojom sa natpisom 'opasno po život'. To znači da je najstrože zabranjeno svako prikupljanje i diranje neeksplodiranih... »

"Opasno po život" Upozorenje javnosti: Mine ispred prijavnice vojnog magacina

Večernje novosti petak, 21. april 2017.
Intervidovski poligon "Pasuljanske livade" upozorio je večeras da se ispred objekta prijavnice magacina "Paraćinske utrine", tri metra od ograde, nalaze tri mine za minobacač 60 milimetara
Intervidovski poligon "Pasuljanske livade" upozorio je večeras da se ispred objekta prijavnice magacina "Paraćinske utrine", tri metra od ograde, nalaze tri mine za minobacač 60 milimetara i da je to mesto opasno po život. "Mine... »
©2017 Netmark d.o.o.