Povezane vesti

Ljuba Pantović nije čestitala ćerki trudnoću: Evo šta je Aleksandra Subotić poručila mami

Kurir petak, 21. april 2017.
Vest da je Aleksandra Subotić trudna glavna je tema u rijalitiju "Parovi". Aleksandra Subotić sinoć je u “Parovima” saznala da je trudna i da će dobiti dete sa Davidom Dragojevićem, a ono što ju je pogodilo jeste to da joj njena majka Ljuba Pantović nije čestitala.
Iako Davidovi roditelji, kao i Aleksandrin otac Karađorđe Subotić, koji je gostovao u “Parovima”, bili presrećni što će dobiti unuče, Aleksandru je povredilo što se nije oglasila njena mama Ljuba Pantović. "Srećna sam zbog oca,... »

Reakcije: rezultate njenog testa na trudnoću pratila cela Srbija uživo

Tračara petak, 21. april 2017.
Nakon što je Aleksandra Subotić posumnjala da je u drugom stanju, ona je odradila test za trudnoću, a rezultati nisu saopšteni njoj lično, nego je morala da ih čuje u uživo programu, okružena svim učesnicima Parova, dok su sve to pratili gledaoci koji su se javljali i komentarisali rezultate.... »

Davidova majka prebledela: Skriveni se javio uživo i posle njegovog komentara nije joj bilo dobro!

Kurir petak, 21. april 2017.
Aleksandra Subotić uradila je test za trudnoću i saznala da je trudna i da čeka bebu sa Davidom, otkako je ušao u luksuznu vilu u Zemunu.
U Parove su ušli Aleksandrin otac Karađorđe i Davidovi roditelji, a Skriveni je odmah imao neprijatan komentar, ali Davidova majka se složila s njim. KARAĐORĐE ODUŠEVLJEN! OPET POSTAJE DEDA: A evo šta misli od Davidovoj majci i... »

Karađorđe oduševljen! Opet postaje deda: A evo šta misli od Davidovoj majci i očuhu! Šok

Kurir petak, 21. april 2017.
Karađorđe Subotić, otac Aleksandre Subotić, stigao je u vilu u Zemunu i saznao da će opet postati deda.
"Ovo je za mene sve pozitivno. Samo još više ću da ih podržim. Biljana mi je super, Mungos je takođe ostavio pozivitivan utisak na mene", rekao je Karađorđe kada je upoznao prijatelje. On je bio oduševljen što će ponovo postati... »

(Video) David ronio suze: Ljubina ćerka trudna, a njen novi zahtev će vas šokirati

Kurir petak, 21. april 2017.
Aleksandra Subotić, učesnica rijalitija "Parovi" u drugom je stanju, otkriveno je u živom prenosu iz luksuzne vile.
Učesnicima rijalitija pokazan rezultat Aleksandrinog testa na trudnoću, koja je se već nekoliko nedelja zabavlja sa Davidom Dragojevićem. Saopštenju rezultata prisustvovao je i Aleksandrin otac, Karađorđe Subotić koji nije mogao... »

Postoje li granice? Učesnica rijalitija saznala da je trudna, a njen zahtev će vas zaprepastiti

Blic petak, 21. april 2017.
Aleksandra Subotić, učesnica rijalitija "Parovi" u drugom je stanju, otkriveno je večeras u živom prenosu iz luksuzne vile.
Naime, večeras je učesnicima rijalitija pokazan rezultat Aleksandrinog testa na trudnoću, koja je se već nekoliko nedelja zabavlja sa Davidom Dragojevićem. Saopštenju rezultata prisustvovao je i Aleksandrin otac, Karađorđe... »
©2017 Netmark d.o.o.