Gordejev: Pomeranje vojske na granici S.Koreje - vežba

Gordejev: Pomeranje vojske na granici S.Koreje - vežba

RTV petak, 21. april 2017.
RTV: Gordejev: Pomeranje vojske na granici S.Koreje - vežba
MOSKVA - Ruska vojska saopštila je danas da ne postavlja snage u blizini granice sa Severnom Korejom, demantujući tako ranije navode medija, prenosi ruska agencija Interfaks.
Mediji na istoku Rusije preneli su navode žitelja da su videli kako se vojna tehnika kreće prema granici sa Severnom Korejom uoči porasta tenzija sa SAD. "To su već isplanirane vojne vežbe, koje ni na koji način nisu povezane sa... »

Kremlj bez komentara da se vojska pomera ka granici Severne Koreje

Politika petak, 21. april 2017.
MOSKVA – Kremlj ne želi da komentariše medijske navode da Rusija pomera vojnu opremu i vojnike ka granici sa Severnom Korejom, izjavio je danas portparol Dmitrij Peskov, javila je agencija RIA. Peskov je samo kratko rekao da raspoređivanje ruskih snaga unutar granica Rusije nije pitanje za javnost,... »

Kremlj: Kretanje naše vojske je naša stvar

Blic petak, 21. april 2017.
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov odbio je da prokomentariše izveštaje medija o tome kako se ruske trupe kreću ka granici sa Severnom Korejom i rekao da je kretanje ruske vojske i vojne opreme isključivo stvar Rusije.
- Ono što se dešava u okviru naših granica je stvar Rusije. Raspoređivanje trupa u okviru ruskih granica nije javna stvar - rekao je Peskov. Pojedini mediji u Rusiji preneli su informaciju kako se ruska vojska kreće u pravcu... »
©2017 Netmark d.o.o.