Povezane vesti

Firma pretučenog voditelja loke izdala saopštenje: Ovo je prava istina o poslovanju sa Rastom!

Firma pretučenog voditelja loke izdala saopštenje: Ovo je prava istina o poslovanju sa Rastom!

Kurir 21.04.2017
Reper Stefan Đurić Rasta posle rasprave sa Slobodanom Nešovićem Lokom, vlasnikom firme ''Maskom'', priveden na razgovor u policijsku stanicu 29. novembra, a vest o sukobu odjeknula je kao bomba. Do rasprave je došlo zbog Lokinog duga prema Rasti, a… »
Lokina prva ispovest O incidentu: Dobio sam kontuziju jetre zbog batina!

Lokina prva ispovest O incidentu: Dobio sam kontuziju jetre zbog batina!

Kurir 21.04.2017
Rasta je oko podne upao s petoricom momaka. Vikali su, pretili i na kraju se to završilo fizičkim nasiljem, kaže u intervjuu za Kurir Slobodan Nešović. Slobodan Nešović Loka u ekskluzivnom intervjuu za Kurir otkriva detalje sukoba s muzičarem… »
Pretili su da će mi polomiti noge!

Pretili su da će mi polomiti noge!

Mondo 21.04.2017
Voditelj o kontuziji jetre koju je zadobio i pretnjama tokom obračuna sa reperom i njegovim pratiocima. Slobodan Nešović Loka ispričao je za domaću štampu svoju verziju događaja koji su se odigrali u utorak, kada ga je napao reper Stefan Đurić… »
Posle incidenta sa rastom oglasila se Kompanija "Maskom": Brutalne laži o Loki!

Posle incidenta sa rastom oglasila se Kompanija "Maskom": Brutalne laži o Loki!

Večernje novosti 20.04.2017
Povodom incidenta koji se odigrao u utorak, kada je pevač Stefan Đurić Rasta u centru grada napao izdavača Slobodana Nešovića Loku. POVODOM incidenta koji se odigrao u utorak, kada je pevač Stefan Đurić Rasta u centru grada napao izdavača… »

Vesti dana »