Povezane vesti
Plenković: Ustaški grb na Jasenovcu? Ma dajte, to je ozakonjeno pre puno, puno godina!
Pravda 23.04.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas, nakon komemoracije žrtvama ustaškog koncentracionog logora Jasenovac, da mu je žao što nema jedinstvene komemoracije, uz tvrdnju da u Hrvatskoj nema relativizacije ustaštva. „Žao mi je. Činjenica da će… »
Plenković: Žao mi je što nema jedinstvene komemoracije
Slobodna Evropa 23.04.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je novinarima, nakon komemoracije žrtvama ustaškog koncentracionog logora Jasenovac, da mu je žao što nema jedinstvene komemoracije – objavila je Hrvatska radio televizija. "Žao mi je. Činjenica da će biti tri… »
Plenkoviću žao zbog tri komemoracije, a ustaški grb — pa ozakonjen je
Sputnik 23.04.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas, nakon komemoracije žrtvama ustaškog koncentracionog logora Jasenovac, da mu je žao što nema jedinstvene komemoracije, uz tvrdnju da u Hrvatskoj nema relativizacije ustaštva. „Žao mi je. Činjenica da će… »
Plenković u Jasenovcu: Žrtve zaslužuju jednu kolonu
N1 Info 23.04.2017
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je, nakon komemoracije žrtvama ustaškog koncentracionog logora Jasenovac, da mu je žao što nema jedinstvene komemoracije i naglasio da žrtve zločina to zaslužuju. Odbacio je kritike da hrvatska vlada… »
Plenković: U Hrvatskoj nema relativizacije ustaštva
RTS 23.04.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas, nakon komemoracije žrtvama ustaškog koncentracionog logora Jasenovac, da mu je žao što nema jedinstvene komemoracije. "Žao mi je. Činjenica da će biti tri komemoracije, uz svo poštovanje onoj koja je… »
Plenkoviću žao zbog tri komemoracije
Vesti online 23.04.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je u nedelju, nakon komemoracije žrtvama ustaškog koncentracionog logora Jasenovac, da mu je žao što nema jedinstvene komemoracije, uz tvrdnju da u Hrvatskoj nema relativizacije ustaštva. - Žao mi je. Činjenica… »
Vesti dana »

Angelina Topić osvojila bronzanu medalju u skoku uvis na Svetskom prvenstvu u Tokiju
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 34 povezane

(Foto) ovo je dečko angeline Topić: On joj je velika podrška! I Aleksa je sportista, a jedno njegovo iznenađenje svi pamte
Blic pre 8 minutajoš 27 povezanih