Povezane vesti
Plenković: Ustaški grb na Jasenovcu? Ma dajte, to je ozakonjeno pre puno, puno godina!
Pravda 23.04.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas, nakon komemoracije žrtvama ustaškog koncentracionog logora Jasenovac, da mu je žao što nema jedinstvene komemoracije, uz tvrdnju da u Hrvatskoj nema relativizacije ustaštva. „Žao mi je… »
Plenković: Žao mi je što nema jedinstvene komemoracije
Slobodna Evropa 23.04.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je novinarima, nakon komemoracije žrtvama ustaškog koncentracionog logora Jasenovac, da mu je žao što nema jedinstvene komemoracije – objavila je Hrvatska radio televizija. "Žao mi je. Činjenica da će… »
Plenković u Jasenovcu: Žrtve zaslužuju jednu kolonu
N1 Info 23.04.2017
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je, nakon komemoracije žrtvama ustaškog koncentracionog logora Jasenovac, da mu je žao što nema jedinstvene komemoracije i naglasio da žrtve zločina to zaslužuju. Odbacio je kritike da hrvatska vlada… »
Plenkoviću žao zbog tri komemoracije, a ustaški grb — pa ozakonjen je
Sputnik 23.04.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas, nakon komemoracije žrtvama ustaškog koncentracionog logora Jasenovac, da mu je žao što nema jedinstvene komemoracije, uz tvrdnju da u Hrvatskoj nema relativizacije ustaštva. „Žao mi je… »
Plenković: U Hrvatskoj nema relativizacije ustaštva
RTS 23.04.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas, nakon komemoracije žrtvama ustaškog koncentracionog logora Jasenovac, da mu je žao što nema jedinstvene komemoracije. "Žao mi je. Činjenica da će biti tri komemoracije, uz svo poštovanje onoj… »
Plenkoviću žao zbog tri komemoracije
Vesti online 23.04.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je u nedelju, nakon komemoracije žrtvama ustaškog koncentracionog logora Jasenovac, da mu je žao što nema jedinstvene komemoracije, uz tvrdnju da u Hrvatskoj nema relativizacije ustaštva. - Žao mi je… »
Vesti dana »
Studenti beogradskih fakulteta nastavljaju šetnju do Novog Sada, noć proveli u Inđiji
Euronews pre 2 satajoš 39 povezanih
KRIK: Skaj poruke, borba u novosadskom SNS-u oko novca i naklonosti Andreja Vučića
Novi magazin pre 4 satijoš 6 povezanih
Oglasio se predsednik opštine Inđije da objasni zašto studentima nije dao da spavaju u hali
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih