Povezane vesti
Simonović: Ne znam ni koja je ovo utakmica po redu! Ali ima još malo života u nama
Mozzart sport 26.04.2017
"Biće do kraja sezone", kaže Zvezdin šuter. Crvena zvezda uspela je da dođe do trijumfa u prvom večitom derbiju u MOZZART Superligi rezultatom 85:74. Marko Simonović u ovom trijumfu nije mnogo učestvovao onako kako je radio to cele sezone, dao je… »
Razmisliće da le će ga opet vređati: Veličković ima poruku za navijače Zvezde
Vesti online 26.04.2017
Jedan od najboljih u redovima Partizana u porazu crno-belih od Crvene zvezde u meču 2. kola domaćeg šampionata bio je kapiten Novica Veličković, koji je postigao 13 poena. Pored toga što uvek protiv najvećeg rivala igra sa velikom motivacijom… »
Veličković: Zbog ovoga sam se vratio, u inostranstvu nema tog žara i „paljenja“
Večernje novosti 26.04.2017
Saigači moraju da shvate da sa Zvezdom može da se igra, derbije ne odlučuje taktika, već energija i borba. Volim prozivke navijača, to me dodatno motiviše – kaže kapiten crno-belih. Pružio je Partizan veliki otpor, ali je na kraju morao da… »
Novicu uvrede dodatno motivisale?
Sportske.net 26.04.2017
Iako je bio na udaru protivničkih navijača, kapiten Partizana nije se žalio zbog uvreda koje su bile upućene na njegov račun. Novica Veličković je i večeras bio pokretačka energija Partizana u duelu sa najvećim rivalom, ali to crno-belima nije… »
Simonović: Ima još malo života u nama
Sportal blic 25.04.2017
Marko Simonović je posle pobede nad Partizanom od 85:74 u večitom derbiju odigranom u 2. kolu Superlige Srbije istakao da crno-beli nisu bili pretnja košarkašima Crvene zvezde. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija "Mi smo dobro otvorili meč… »
O derbiju, sukobu sa Džikićem i uvredama "delija": Veličković: Protiv Zvezde može da se igra samo u ful kontaktu
Sportal blic 25.04.2017
Kapiten Partizanovih košarkaša Novica Veličković, koji je u porazu od Zvezde sa 85:74 imao 13 poena i osam skokova, istakao je da se u derbiju malo šta svodi na taktiku, a da ga sukob sa trenerom Džikićem ne zanima previše, baš kao ni uvrede… »
Vesti dana »

Slučaj Baćić: Dva dana tišine MUP-a uprkos jasnom snimku (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 30 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 7 satijoš 14 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 9 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 8 satijoš 8 povezanih

Dodik ubeđen da će policija Republike Srpske ući u sukob u slučaju pokušaja hapšenja
Radio 021 pre 42 minutajoš 55 povezanih