Povezane vesti

Tramp o prvih 100 dana: Mislio sam da će biti lakše

Tramp o prvih 100 dana: Mislio sam da će biti lakše

Dnevnik 28.04.2017
VAŠINGTON: Voleo sam svoj prethodni život, toliko stvari mi se dešavalo. Više radim nego u svom prethodnom životu. Mislio sam da će biti lakše, rekao je predsednik SAD Donald Tramp u intervjuu za Rojters uoči navršavanja prvih 100 dana njegovog… »
Savet bezebednosti UN Pjongjang traži pomoć: Sprečiti nuklearni holokaust

Savet bezebednosti UN Pjongjang traži pomoć: Sprečiti nuklearni holokaust

Večernje novosti 28.04.2017
SAD će insistirati na oštrijem globalnom odgovoru Severnoj Koreji tokom današnjeg sastanka Saveta bezbednosti UN. Severna Koreja traži podršku Asocijacije nacija jugoistočne Azije (ASEAN) kako bi se sprečio, kako kažu, mogući "nuklearni… »
SB: Kina pozvala i jednu i drugu stranu da se uzdrže od provokacija

SB: Kina pozvala i jednu i drugu stranu da se uzdrže od provokacija

Novi magazin 28.04.2017
Kina je danas na sastanku Saveta bezbednosti UN pozvala SAD i Južnu Koreju da se uzrdže od vojnih vežbi, a Severnu Koreju da prestane sa svojim nuklearnim i raketnim aktivnostima. Ministar inostranih poslova Kine Vang Ji je upozorio da bi "upotreba… »
Tilerson traži oštriji odgovor S.Koreji, Jang za dijalog

Tilerson traži oštriji odgovor S.Koreji, Jang za dijalog

RTV 28.04.2017
NJUJORK - SAD će insistirati na oštrijem globalnom odgovoru Severnoj Koreji tokom današnjeg sastanka Saveta bezbednosti UN, na kojem se očekuje da se izvrši veći pritisak na Kinu da obuzda svog saveznika - Pjongjang, poručio je američki državni… »
Tramp najavio veliki sukob sa Severnom Korejom?

Tramp najavio veliki sukob sa Severnom Korejom?

Mondo 28.04.2017
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da je moguć veliki sukob sa Severnom Korejom zbog nuklearnih i raketnih programa te zemlje, dok je Kina saoštila da bi situacija na Korejskom poluostrvu mogla da eskalira ili da se otrgne kontroli. Foto: AP… »

Vesti dana »