Povezane vesti

Zaev dao rok od 10 dana Ivanovu da mu dodeli mandat

Zaev dao rok od 10 dana Ivanovu da mu dodeli mandat

Dnevnik 28.04.2017
SKOPLjE: Lider SDSM Zoran Zaev dao je rok od 10 dana makedonskom predsedniku Đorđu Ivanovu da mu dodeli mandat, prenosi Pink pozivajući se na televiziju Telma. Govoreći za Telmu o jučerašnjem nasilju u makedonskom parlamentu, Zaev tvrdi da je bio… »
Zaev očekuje da Veljanovski preda mesto novom predseniku parlamenta

Zaev očekuje da Veljanovski preda mesto novom predseniku parlamenta

Novi magazin 28.04.2017
Lider SDSM i nove parlamentarne većine u Sobranju Makedonije Zoran Zaev izjavio je večeras da očekuje da predsedavajući konstitutivne sednice Sobranja Trajko Veljanovski do utorka preda vođenje parlamentom novom predsedniku Talatu Džaferiju. "Ja bih… »
Makedonska opozicija ne odustaje: Sledeći korak je izbor nove vlade, Amerika, NATO i EU su uz nas

Makedonska opozicija ne odustaje: Sledeći korak je izbor nove vlade, Amerika, NATO i EU su uz nas

Blic 28.04.2017
Lider SDMS Zoran Zaev na konferenciji za novinare pozvao je građane da ostanu mirni i prisebni, a zaposlenima u državnim institucijama da deluju u skladu sa zakonima zemlje. Zaev je najavio je i skoro formiranje vlade i primopredaju vlasti za koju… »
Zaev: Napad na mene bio je planirani pokušaj ubistva, sledeći naš korak formiranje vlade

Zaev: Napad na mene bio je planirani pokušaj ubistva, sledeći naš korak formiranje vlade

Novi magazin 28.04.2017
Lider SDSM i nove parlamentarne većine u Makedoniji Zoran Zaev izjavio je danas da je napad na njega u Sobranju bio "planirani pokušaj ubistva" a da je sledeći korak formiranje vlade, nakon što je Talat Džaferi izabran za predsednika Sobranja… »

Vesti dana »