Povezane vesti
Mladoženja je na svadbu došao na belom konju: Gosti su ostali u šoku kada su videli šta je zaboravio
Kurir 01.05.2017
Mladoženja je odlučio da sam organizuje svadbu! Bilo je predivno ali nećete verovati šta mu je falilo. Naime, četrdesetogodišnji Italijan, iz mesta Sant'Antonio Abate, oženio je sam sebe, želeći da se usprotivi marginalizaciji koju u društvu… »
Mladoženja je stigao na venčanje na belom konju: Bila je to prava svadba, samo je falila jedna osoba
Telegraf 01.05.2017
Na ovoj neobičnoj svadbi nije bilo mlade – a mladoženja je poručio da nikada neće voleti nikoga drugog više nego sebe. Četrdesetogodišnji Italijan, iz mesta Sant’Antonio Abate, oženio je sam sebe, želeći da se usprotivi marginalizaciji koju… »
Italijan oženio sam sebe
Radio 021 01.05.2017
Četrdesetogodišnji Italijan, iz mesta Sant'Antonio Abate, oženio je sam sebe, želeći da se usprotivi marginalizaciji koju u društvu doživljavaju singl osobe. Nelo Ruđero rekao je sebi "da" na proslavi koju je takođe sam sebi organizovao. Na ovoj… »
Vesti dana »
Vatrogasci pokušavaju da suzbiju požare u Los Angelesu u kojima je pet ljudi poginulo
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 71 povezana
Nova ponuda Vlade prosvetnim radnicima – dva povećanja od po pet odsto
Vreme pre 6 satijoš 37 povezanih
Studentski protesti u Srbiji ne jenjavaju ni u ovoj godini
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 24 povezane