Povezane vesti

Šepić, Ahmetović, Mehmedović i Sokolović istupili iz Kluba SDA

Šepić, Ahmetović, Mehmedović i Sokolović istupili iz Kluba SDA

Slobodna Evropa 05.05.2017
Senad Šepić, Sadik Ahmetović, Šemsudin Mehmedović i Salko Sokolović predali su zahtjev za osnivanje novog kluba u Zastupničkom domu Parlamenta Bosne i Hercegovine. Oni su u istom dokumentu obavijestili predsjedavajućeg Zastupničkog doma Šefika… »
Safet Softić: Očekivao sam da će se sačuvati jedinstvo SDA

Safet Softić: Očekivao sam da će se sačuvati jedinstvo SDA

Blic 05.05.2017
Trojka SDA u Predstavničkom domu Parlamenta BiH, Sadik Ahmetović, Salko Sokolović i Šemsudin Mehmedović, te nedavno isključeni Senad Šepić, sami su se isključili iz SDA nakon što su zvanično uputili zahtev za osnivanje novog kluba u… »
Dali crveni karton SDA: “Odmetnuta četvorka” formira Nezavisni klub u Predstavničkom domu BiH

Dali crveni karton SDA: “Odmetnuta četvorka” formira Nezavisni klub u Predstavničkom domu BiH

Blic 05.05.2017
Bivši poslanici SDA Senad Šepić, Sadik Ahmetović, Šemsudin Mehmedović i Salko Sokolović predali su zahtev za osnivanje novog kluba u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH. U zahtevu se navodi da će se klub zvati Nezavisni blok te da… »
SDA: poslala poruku odmetnutim članovima, Hrvatima i Miloradu Dodiku

SDA: poslala poruku odmetnutim članovima, Hrvatima i Miloradu Dodiku

Blic 05.05.2017
Formiranje nezavisnog Kluba značilo bi samoisključivanje iz SDA. Hoće li to učiniti, to je njihova odluka. Volio bih da ova trojica ljudi ostanu u SDA. Moj poziv je da ostanu u okviru politike SDA, rekao je danas potpredsednik SDA Safet Softić… »

Vesti dana »