Povezane vesti
Nikolić o Terzićevoj konferenciji: Sve su to notorne neistine...
Mozzart sport 10.05.2017
"Ne bi me niko zaposlio da imam kaznu", kaže šef struke Partizana. Zamolio je pre dva dana Marko Nikolić da ne govori ni o čemu drugom osim o kup utakmici sa Vojvodinom, ali kada je ona završena, i s obziorm da je minulih dana u fudbalskoj Srbiji bilo… »
Nikolić o Terzićevim neistinama
Vesti online 10.05.2017
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić na konferenciji za medije prilikom promocije Boška Đurovskog, koji je preuzeo trenersko mesto od Miodraga Božovića, osuo je drvlje i kamenje po komšijama iz Humske direktno optuživši Partizan "da je… »
Marko Nikolić odgovorio Zvezdanu Terziću!
Sportske.net 10.05.2017
Posle brojnih optužbi od strane generalnog direktora Zvezde, usledila je i reakcija šefa struke Partizana. Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je optužba iz Crvene zvezde da mu je bilo dozvoljeno da vodi crno-bele i pored… »
"Notorna neistina iz Ljutice Bogdana"
Mondo 10.05.2017
Marko Nikolić nazvao optužbe Zvezdana Terzića "notornom neistinom". Trener Partizana Marko Nikolić, posle utakmice s Vojvodinom u polufinalu Kupa Srbije, osvrnuo se i na optužbe generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da je Partizan "ukrao… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih

Miroslav Aleksić Dačiću: Sram te bilo, da je tvoja ćerka bila na mestu Nikoline da li bi rekao da laže?
Glas Šumadije pre 2 satajoš 35 povezanih

Tramp ne znajući da je mikrofon uključen: Putin želi dogovor zbog mene koliko god to ludo zvučalo
Beta pre 19 minutajoš 318 povezanih

"Nikolina svi smo...": Skupovi podrške u Beogradu i Zrenjaninu, večeras – u Nišu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 45 povezanih