Povezane vesti
Jata ptica mogu da pobede i oluju: Vučić u Pekingu citirao Đinpinga (foto)
Telegraf 15.05.2017
- Ova inicijativa je projekat mira i tolerancije. Odnosi među ljudima su najvažniji i moramo češće da razmenjujemo posete, uspostavljamo bolje veze, a naši parlamentarci takođe treba češće da putuju - rekao je premijer i izabrani predsednik… »
Sa Putinom o velikoj Albaniji: Vučić izgovorio kinesku poslovicu koju još niste čuli!
Pravda 15.05.2017
Ukoliko želimo da budemo industrijski razvijena, zemlja moramo da povećamo potrošnju gasa, a njega nemamo odakle da uzmemo osim iz Rusije, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić i istakao da je zbog toga važno da izgradimo gasni… »
Vučić u Kini predložio da naredni forum Jedan pojas - jedan put bude u Beogradu
Beta video 15.05.2017
PEKING - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić predložio je danas u Pekingu da se sledeći Forum inicijative ``Jedan pojas - jedan put za medjunarodnu saradnju`` održi u Srbiji. ``Saglasan sam sa čileanskim i grčkim predlogom da se ovaj forum… »
Vučić otkrio o čemu je razgovarao sa Putinom i najavio za sutra najvažniji sastanak u Pekingu
Telegraf 15.05.2017
Vučić je, govoreći novinarima u Pekingu o rezultatima razgovora koje je imao sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, rekao da je sinoć, posle večere, sa njim razgovarao o više tema, poput situacija ne Balkanu, bilateralne saradnje… »
Vučić predložio da sledeći Forum "Jedan pojas - jedan put" bude održan u Srbiji
Telegraf 15.05.2017
Mi smo jedna od najmanjih zemalja ovde, pa sam slobodan da predložim da se sledeći forum održi u Srbiji. Znam da ovo nije skromno s moje strane, ali dobrodošli ste u Srbiju - naveo je u svom obraćanju premijer Vučić. Premijer i izabrani predsednik… »
Počeo Okrugli sto svetskih lidera u Pekingu, učestvuje Vučić
Telegraf 15.05.2017
U Međunarodnom konferencijskom centru na Jenći jezeru učestvuju šefovi država ili vlada 28 zemalja i šefovi tri međunarodne organizacije UN,M MF i Svetske banke. Okrugli sto svetskih lidera, koji se održava u okviru Foruma “Pojas i put za… »
Vesti dana »
Pronađena treća puška alije balijagića, otkriveno i ko je vlasnik jedne od njih! Kod sebe imao arsenal oružja: Policija će dati odgovor na najvažnije pitanje
Kurir pre 53 minutajoš 23 povezane
Sneg pun vode nestaje: Rhmz objavio prognozu za nedelju i početak sledeće sedmice
Telegraf pre 41 minutajoš 12 povezanih
Tramp objavio nova imenovanja, milijarder Skot Besent sekretar za finansije
Novi magazin pre 2 satajoš 12 povezanih