Povezane vesti
Stravični detalji tragedije: Devojčica (15) se ubila pred ocem i bratom zbog dečka!
Kurir 16.05.2017
Stavila je pištolj sebi uz glavu, mislili smo da se šali, a ona je pucala, kaže Nenad (14), brat Kristine Aleksandrić (15), koja je raskinula s momkom. NEGOTIN - Mislim da je moja seka to namerno učinila. Bila je u svađi s bivšim momkom iz Bukova i… »
Pitala je: "Tata, ima li još metaka", pa se ubila zbog raskida!
Večernje novosti 16.05.2017
Detalji tragedije u Malajnici kod Negotina, gde je Kristina Aleksandrović (15) počinila samoubistvo. Otac deci dao oružje da pucaju. Digla ruku na sebe zbog raskida. TATA je pištolj stavio na sto. Kristina je htela da puca, ali joj tata nije dao. Onda… »
Misteriozna smrt devojčice: Kristina (15) pred ocem i bratom pucala sebi u glavu zbog neuzvraćene ljubavi?
Blic 16.05.2017
Petnaestogodišnja Kristina A. iz sela Malajnica, kod Negotina, izvršila je samoubistvo pucajući u sebe iz pištolja, a na taj korak se odlučila najverovatnije zbog neuzvraćene ljubavi. Kristinin godinu dana mlađi brat Nenad, koji je sa ocem… »
Vesti dana »
Srušio se avion za prevoz pacijenata u Filadelfiji, među putnicima i devojčica
Vreme pre 1 satjoš 17 povezanih
Nikad veća ludnica na tabeli Evrolige: Evo kako sada stoje Crvena zvezda i Partizan, večiti derbi promenio mnogo toga
Nova pre 2 satajoš 17 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU - Hamas oslobodio dva izraelska taoca Crvenom krstu u Kan Junisu
Euronews pre 19 minutajoš 7 povezanih
Viktor Troicki se posvađao sa srpskim navijačem: “Naš gastarbajter, dobacivao mi je”
Danas pre 12 satijoš 8 povezanih