Povezane vesti
Njujork tajms: Bela kuća znala da je Flin pod istragom
Dnevnik 18.05.2017
VAŠINGTON: Majk Flin, savetnik za nacionalnu bezbednost koga je smenio predsednik SAD Donald Tramp, rekao je njegovom timu za tranziciju da je predmet federalne istrage, ali je uprkos tome ipak bio postavljen na tu funkciju, objavio je "Njujork tajms"… »
Trump: Nijedan političar u historiji nije gore tretiran
Al Jazeera 18.05.2017
Predsjednik SAD-a kaže da, iako stvari nisu uvijek fer, 'morate pognuti glavu i boriti se, boriti, boriti'. Predsjednik SAD-a Donald Trump izjavio je da nijedan političar u historiji nije bio gore niti nepravednije tretiran od njega. Obraćajući se… »
Novi ispad: Tilersona pitali da li Putin prisluškuje Trampa, evo šta je odgovorio!
Pravda 18.05.2017
Reks Tilerson, državni sekretar SAD rekao je da ne zna da li Rusi prisluškuju Belu kuću. Na pitanje novinara "En-bi-si njuza" da li ima informacije o tome da su Rusi možda postavili špijunsku opremu u Ovalnom kabinetu, za vreme nedavnog sastanka… »
Tragikomedija: Trampovog šefa diplomatije pitali da li Putin prisluškuje Belu kuću, on odgovorio: "Otkud ja znam"
Blic 17.05.2017
Reks Tilerson, državni sekretar SAD rekao je da ne zna da li Rusi prisluškuju Belu kuću. Na pitanje novinara "NBC News-a" da li ima informacije o tome da su Rusi možda postavili špijunsku opremu u Ovalnom kabinetu, za vreme nedavnog sastanka… »
Neverovatan govor: Tramp: Nijedan političar u istoriji nije gore tretiran od mene
Blic 17.05.2017
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da nijedan političar u istoriji nije bio gore niti nepravednije tretiran od njega. Obraćajući se diplomcima Akademije obalske straže SAD, Tramp je rekao da, iako stvari nisu uvek fer, "morate da… »
Vesti dana »
Primirje u Gazi počinje u nedelju, izraelska vlada odobrila dogovor
BBC News pre 54 minutajoš 26 povezanih
Ruski udar na ukrajinsku fabriku oružja; Slovačka najavljuje kontramere ako tranzit gasa ne bude obnovljen
RTS pre 36 minutajoš 20 povezanih
UŽIVO „Solidarnost do ispunjenja zahteva“: Protestna šetnja novosadskih profesora i istraživača za podršku studentima (FOTO)
Danas pre 36 minutajoš 16 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na skupu ispred RTS-a bilo između 53.000 i 55.000 ljudi
Novi magazin pre 2 satajoš 15 povezanih