Povezane vesti
"Ne, ne,: 'ajmo dalje!" Ovako je Tramp odgovorio na ovo nezgodno pitanje
Blic 19.05.2017
"Ne, ne. Sledeće pitanje. Idemo dalje", reči su kojima je američki predsednik Donald Tramp odgovori novinarsko pitanje da li je na bilo koji način tražio od bivšeg direktora Džejmsa Komija da zaustavi istagu protiv njegovog bliskog saradnika Majkla… »
Donald Trump: Nisam tražio obustavu istrage FBI
Gde investirati 19.05.2017
Američki predsednik Donald Trump u četvrtak je odlučno osporio svaku umešanost u istragu FBI-ja o eventualnoj povezanosti između članova njegove ekipe i Moskve, tvrdeći da od bivšeg direktora FBI nije tražio da obustavi istragu. Uoči odlaska na prvo… »
Donald Trump tvrdi da nije tražio obustavu istrage FBI-ja
SEEbiz 19.05.2017
WASHINGTON - Američki predsjednik Donald Trump u četvrtak je odlučno osporio svaku umiješanost u istragu FBI-ja o eventualnoj povezanosti između članova njegove ekipe i Moskve, tvrdeći da od bivšeg direktora FBI-ja nije tražio da obustavi istragu. Uoči… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Osumnjičenog prijavio porodični prijatelj, na pronađenim mecima pisalo 'O bela ćao'
BBC News pre 1 satjoš 55 povezanih

Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 5 satijoš 20 povezanih

Građani, upravo je saopštena zvanična odluka! Evo šta nas očekuje 15. Septembra: Stupiće na snagu u ponedeljak u 8 časova ujutru, stigla je informacija iz NBS
Alo pre 54 minutajoš 34 povezane

Kecmanović o pumpanju: Razumna reakcija, ovo nikuda ne vodi…
Sport klub pre 19 minutajoš 35 povezanih