Soči: U eksploziji plinske boce poginule dve osobe

Eksplozija plinske boce u kući, dvoje poginulo

Večernje novosti subota, 20. maj 2017.
U eksploziji plina koja se desila u privatnoj kući u ruskom odmaralištu Soči na Crnom moru, poginule su dve osobe
U eksploziji plina koja se desila u privatnoj kući u ruskom odmaralištu Soči na Crnom moru, poginule su dve osobe, kazao je za TASS izvor iz Istražnih komiteta regiona Krasnodara. Ruska agencija navodi da su, prema ranijim... »

Soči: U eksploziji plinske boce poginule dve osobe

Blic subota, 20. maj 2017.
U eksploziji plina koja se desila u privatnoj kući u ruskom odmaralištu Soči na Crnom moru, poginule su dve osobe, kazao je za TASS izvor iz Istražnih komiteta regiona Krasnodara.
Ruska agencija navodi da su, prema ranijim navodima, tela dve osobe pronađena ispod ostataka kuće. Izvor je naveo da su poginuli 50-godišnja žena i 25-godišnji muškarac i da se veruje da je u toj dvospratnoj kući eksplodirala... »

Soči: Eksplozija plinske boce, dvoje mrtvih

B92 subota, 20. maj 2017.
B92: Soči: Eksplozija plinske boce, dvoje mrtvih
Soči -- U eksploziji plina koja se desila u privatnoj kući u ruskom odmaralištu Soči na Crnom moru, poginule su dve osobe, prenosi TASS.
Ruska agencija navodi da su, prema ranijim navodima, tela dve osobe pronađena ispod ostataka kuće. Njihov izvor iz Istražnih komiteta regiona Krasnodara je naveo da su poginuli 50-godišnja žena i 25-godišnji muškarac. Osim toga,... »
©2017 Netmark d.o.o.