Povezane vesti

Napadač iz Mančestera rođen u Britaniji, roditelji Libijci

Napadač iz Mančestera rođen u Britaniji, roditelji Libijci

N1 Info 23.05.2017
Vlasti Velike Britanije identifikovale su bombaša-samoubicu iz Mančestera, koji je usmrtio 22 osobe. U pitanju je Salman Abedi, rođeni Britanac, a poreklom Libijac. Izvor: N1 Šef mančesterske policije potvrdio je da je osumnjičeni za napad tokom… »
Mančester: 22 osobe poginule u eksploziji, ID preuzela odgovornost

Mančester: 22 osobe poginule u eksploziji, ID preuzela odgovornost

Studio B 23.05.2017
22 osobe osobe su poginule a 59 je povređeno u eksploziji koja se dogodila pred kraj koncerta američke muzičke zvezde Arijane Grande u Mančesteru. Pripadnici Islamske države objavili su na društvanim mrežama video snimak u kojem su preuzeli… »
Stupar: Teško razdoblje za Britaniju, mučiće je i terorizam

Stupar: Teško razdoblje za Britaniju, mučiće je i terorizam

N1 Info 23.05.2017
Slobodan Stupar, dugogodišnji dopisnik BBC, kaže da je već nekoliko godina u toku neobjavljeni rat islama i hrišćanstva. Kaže da, posle Bregzita, Britanija ulazi u teško političko i ekonomsko razdoblje, a da će je mučiti i terorizam koji će… »
"Šala" na račun Ariane Grande posle masakra je nedopustiva

"Šala" na račun Ariane Grande posle masakra je nedopustiva

Noizz 23.05.2017
Bostonski novinar i pisac Dejvid Lavit objavio je par "šaljivih" tvitova na račun poginulih na koncertu Ariane Grande. Vest o eksploziji koja se dogodila prethodne večeri u 23:35 u Mančesteru na koncertu pop pevačice uznemirala je svet jer su… »
Pep Gvardiola preživljavao dramu: Žena i ćerke bile na koncertu u Mančesteru!

Pep Gvardiola preživljavao dramu: Žena i ćerke bile na koncertu u Mančesteru!

Telegraf 23.05.2017
Teški momenti za menadžera Mančester Sitija. Fudbalski klubovi iz Mančestera, Junajted i Siti, izrazili su saučešće porodicama poginulih u eksploziciji u tom gradu posle koncerta američke pevačice Arijane Grande. Napad u Mančesteru dogodio se… »
Arijana Grande slomljena, njene kolege širom sveta u šoku!

Arijana Grande slomljena, njene kolege širom sveta u šoku!

Prva 23.05.2017
Američka pop zvezda Arijanda Grande, nakon čijeg koncerta je eksplodirala bomba u Areni u Mančesteru, oglasila se putem svog Tviter naloga. "Slomljena. Iz dubine srca, jako, jako mi je žao. Nemam reči", napisala je pevačica. Do sada se zna da je… »
Krvava noć u Mančesteru: 22 stradalo, povređeno preko 59 ljudi

Krvava noć u Mančesteru: 22 stradalo, povređeno preko 59 ljudi

Prva 23.05.2017
Stižu novi izveštaji nakon eksplozije na koncertu američke pop zvezde Arijane Grande u Mančesteru: Stradalo 22 ljudi. Među stradalima ima dece. Ubica poginuo. Šef mančesterske policije Jan Hopkins izjavio je jutros da je policija uverena da je… »
Napad u Mančesteru bio najavljen na Tviteru?

Napad u Mančesteru bio najavljen na Tviteru?

Prva 23.05.2017
Još uvek niko zvanično nije preuzeo odgovornost za napad na koncertu Arijande Grande u Mančesteru. Mediji pišu da je napad bio najavljen na društvenim mrežama. Kako prenosi strane agencije, pristalice Islamske države uveliko slave na društvenim… »
Masakr na koncertu Ariane Grande - poginulo 22 ljudi

Masakr na koncertu Ariane Grande - poginulo 22 ljudi

Noizz 23.05.2017
U ponedeljak uveče eksplodirala je bomba pred sam kraj koncerta pop zvezde Arijane Grande u Mančesteru. Prema izveštajima The Greater Manchester Police Departmenta 22 ljudi je poginulo, a preko 59 je povređeno. Među žrtvama je bilo i dece, potvrdila… »
MANČESTER: Najmanje 22 poginulih u bombaškom napadu na pop koncertu (VIDEO)

MANČESTER: Najmanje 22 poginulih u bombaškom napadu na pop koncertu (VIDEO)

Moj Novi Sad 23.05.2017
Dvadeset i dvoje ljudi je ubijeno, a najmanje 59 je povređeno u eksploziji posle koncerta američke pop pevačice Arijane Grande u Mančesteru, saopštila je policija. Do eksplozije je došlo ispred hale odmah nakon završetka koncerta kada su ljudi… »
Ariana Grande posle eksplozije u areni: Mnogo mi je žao

Ariana Grande posle eksplozije u areni: Mnogo mi je žao

Noizz 23.05.2017
Pevačica Ariana Grande oglasila se na Twitteru posle eksplozije koja se dogodila pred sam kraj koncerta koji je održala prethodne večeri u Mančesteru. Prema policijskom izveštaju napad u kojem je poginulo najmanje 19 ljudi, a preko 50 povređeno se… »

Vesti dana »