Povezane vesti

Arijana Grande prekida svetsku turneju

RTV 23.05.2017
LONDON - Američka tinejdž zvezda Arijana Grande, na čijem se koncertu juče u Mančesteru dogodio teroristički napad u kojem je poginulo 22 a ranjeno 59 ljudi, prekinula je svetsku turneju, piše "Indipendent". Portal TMZ prenosi da ona danas neće… »

Ariana Grande otkazala turneju zbog tragedije

MTV Srbija 23.05.2017
Potvrđeno je da je pevačica otkazala turneju nakon napada na nastupu u Manchester Areni. Kako piše TMZ, pevačica neće nastupiti u četvrtak u Londonu, a odlučila je da pauzira turneju po Evropi. Trebalo je da nastupi u Engleskoj, Belgiji, Poljskoj… »

Arijana Grande prekida svetsku turneju

Dnevnik 23.05.2017
LONDON: Američka tinejdž zvezda Arijana Grande, na čijem se koncertu u Mančesteru dogodio teroristički napad u kojem je poginulo 22 a ranjeno 59 ljudi, prekinula je svetsku turneju, piše „Indipendent“. Portal TMZ prenosi da ona neće nastupati u… »

Arijana Grande prekida turneju: Slomljena sam, nemam reči

RTS 23.05.2017
Bombaški napad u Mančesteru ostavio je ceo svet u šoku, a američka pevačica Arijana Grande, na čijem koncertu se desio napad, odlučila je da prekine svetsku turneju. Pevačica nije povređena u napadu. Nije se ni oglašavala preko medija, a na… »

"Slomljena sam"

Mondo 23.05.2017
Pevačica nakon čijeg koncerta je poginulo najmanje 22 ljudi se oglasila na Twitteru. Pop zvezda Arijana Grande oglasila se na društvenim mrežama nakon masakra posle koncerta u Mančesteru, u kom je poginulo najmanje 22 ljudi. MONDO aplikacija ponovo… »

Vesti dana »