Povezane vesti

Zbog obilnih padavina nadležne gradske službe na terenu

Moj Novi Sad 23.05.2017
Član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković obišao je ulice u Novom Sadu kako bi sagledao stanje prouzrokovano velikom količinom padavina. Kako je naglasio 12 interventnih ekipa JKP ''Vodovod i kanalizacija'' je na terenu i rade na… »

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Telegraf 23.05.2017
Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata. Za nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle… »

U Novom Sadu za dva sata palo 52 litra kiše po metru

Studio B 23.05.2017
Član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković obišao je danas ulice u Novom Sadu kako bi sagledao stanje i eventualne štete prouzrokovane velikom količinom padavina. foto Tanjug/Jaroslav Pap Stojković je rekao novinarima da je 12… »

Novosađani, ukoliko imate problema sa poplavama javite se na sledeće brojeve...

Blic 23.05.2017
U Novom Sadu za dva sata palo duplo više kiše, od količine koju gradska mreža može da primi, a najviše problema na Detelinari i Klisi. Dvanaest interventnih ekipa JKP "Vodovod i kanalizacija" je na terenu i rade na pročišćavanju "kada" u ulicama… »

Provala oblaka, grad i vetar: Novi Sad - potopljeni grad

Noizz 23.05.2017
Novi Sad je posle 12 časova zahvatilo žestoko nevreme praćeno olujom sa grmljavinom, mrakom usred dana, ledom i provalom oblaka. Prema vestima koje dolaze iz Novog Sada, desetine ulica su poplavljene i otežano je kretanje saobraćaja u svim delovima… »

Jako nevreme pogodilo Novi Sad, automobili potopljeni

N1 Info 23.05.2017
Novi Sad je danas posle podneva zahvatilo nevreme praćeno veoma jakim pljuskom, olujnim vetrom i grmljavinom, a neko vreme padao je i led veličine klikera. Mnogi automobili potopljeni su u blizini i ispod nadvožnjaka, gde se slila velika količina… »

Jako nevreme zahvatilo Novi Sad

RTV 23.05.2017
NOVI SAD - Nešto posle 12 sati snažno nevreme, sa jakom kišom, grmljavinom, gradom i vetrom, zahvatilo je Novi Sad, što je veoma otežalo saobraćaj u svim delovima grada i u prigradskim naseljima. Usled obilnih padavina nekoliko ulica u Novom Sadu je… »

FOTO: Snažno nevreme nad Novim Sadom, otežan saobraćaj u svim delovima grada

Moj Novi Sad 23.05.2017
Nešto posle 12 sati, nevreme s jakom kišom, grmljavinom, gradom i vetrom, zahvatilo je Novi Sad, što je veoma otežalo saobraćaj u svim delovima grada, kao i u prigradskim naseljima. Usled obilnih padavina, više ulica u gradu je poplavljeno, a… »

Dan posle sutra u Novom Sadu: Ne pamtimo da se nebo ovako spustilo na grad (foto)

Telegraf 23.05.2017
Pogledajte neverovatne fotografije iz Novog Sada gde je pola grada pod vodom. Veliki pljusak, crni oblaci, grad, nema šta nije pogodilo Novi Sad danas oko podneva. Nevreme praćeno jakim vetrom nastavilo je da se širi celom Srbijom, a mi vam donosimo… »

Vesti dana »