Povezane vesti

Razočarani Lazić: Dao sam sve za reprezentaciju, rizikovao i karijeru a oni mi ovako vraćaju

Razočarani Lazić: Dao sam sve za reprezentaciju, rizikovao i karijeru a oni mi ovako vraćaju

Hot sport 24.05.2017
Bivšeg defanzivca Crvene zvezde veoma je pogodilo to što ga je selektor mlade reprezentacije Srbije, Nenad Lalatović izostavio sa spiska za Evropsko prvenstvo. Štoper turske Alanje, Darko Lazić jedan je od igrača koji su prošli kroz kvalifikacioni… »
Živeo za poziv - Lazić progovorio o "nepravdi"!

Živeo za poziv - Lazić progovorio o "nepravdi"!

Sportske.net 24.05.2017
Očekivalo se da će nakon saopštavanja spiska za Evropsko prvenstvo od strane selektora mlade reprezentacije uslediti i reakcije. Prvi se oglasio štoper Darko Lazić. Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Nenad Lalatović saopštio je u… »
Rizikovao sam karijeru zbog Srbije, nije u redu da mi ovako vrate

Rizikovao sam karijeru zbog Srbije, nije u redu da mi ovako vrate

Mozzart sport 24.05.2017
"Nepravda mi se nanosi treći put. A kad je u baražu bitna pobeda onda se šalje poziv i posle me šutnu!?", kaže Darko Lazić. Kada je objavljen spisak putnika za Poljsku gde će Srbija učestvovati na Evropskom prvenstvu u fudbalu za igrače do 21… »
Darko Lazić razočaran što neće putovati na EP: Nije pošteno da mi ovako vrate!

Darko Lazić razočaran što neće putovati na EP: Nije pošteno da mi ovako vrate!

Sportski žurnal 24.05.2017
U baražu protiv Norveške sam igrao pod jakim bolovima i rizikovao karijeru zbog reprezentacije, priče da sam povređen su za malu decu – kaže štoper turske Alanje. Darko Lazić je odigrao obe baraž utakmice za plasman mlade reprezentacije Srbije… »

Vesti dana »