Povezane vesti
Nikolić: Putin i Si Đinping pozdravili osnivanje Saveta koji ću voditi
Vesti online 25.05.2017
"Pošto je očigledno da je raspoloženje predsednika Rusije i Kine takvo da mogu da pomognem, ja ću to drage volje da uradim. Funkcija predsednika Nacionalnog saveta za saradnju sa tim državama je "pro bono", pošto idem u penziju od 31. maja kao što… »
Nikolić: Putin i Đinping hvale Savet
Večernje novosti 25.05.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić o Nacionalnom telu za saradnju sa Rusijom i Kinom: Funkciju ću obavljati bez ikakve nadoknade, predložiću pet ili šest osoba za članove. RAZGOVARAO sam sa predsednikom Kine, a obavestio sam pismom i predsednika… »
Nikolić: Rusija i Kina veoma zadovoljne formiranjem saveta za saradnju sa tim zemljama
Novi magazin 25.05.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da su Rusija i Kina veoma zadovoljne formiranjem Nacionalnog saveta za saradnju sa tim državama i da je predsednik Kine Si Đinping rekao da će formirati organ koji će sarađivati sa savetom. Nikolić je, u… »
Vesti dana »
Goranu Vesiću određen pritvor: Viši sud u Novom Sadu doneo odluku, evo koliko bivši ministar ostaje iza rešetaka
Blic pre 11 minutajoš 44 povezane
IDF: Talas vazdušnih napada na ciljeve Hezbolaha u Bejrutu; Bombardovanje širom Pojasa Gaze
RTS pre 59 minutajoš 14 povezanih
Nakon hladnog jutra sa slabim mrazom, sutra pretežno sunčano i toplije
Politika pre 1 satjoš 12 povezanih
Tramp objavio nova imenovanja, milijarder Skot Besent sekretar za finansije
N1 Info pre 4 satijoš 12 povezanih