Povezane vesti
Legenda Zvezde i Partizana: ''Crveno-beli pobeđuju na penale!''
Sportske.net 27.05.2017
Nekadašnji fudbaler ''večitih'' rivala otvorio je dušu pred današnje finale Kupa Srbije. Partizan i Crvena zvezda ukrstiće danas koplja u borbi za drugi trofej u sezoni, ali takođe od ogromnog značaja, upravo zbog činjenice ko stoji s druge strane… »
Milko Đurovski pred finale Kupa Srbije
Hot sport 27.05.2017
Navijaću za Boška, naravno, smešno bi bilo da bude drugačije. I za Crvenu zvezdu, svakako, jer je ‘Marakana’ uvek bila moj ćdom. A Partizanu, u kom sam proveo nekoliko lepih godina, dovoljno je što je osvojio prvenstvo. Moja podrška mu i ne treba.… »
Vesti dana »
Užas na dočeku Nove godine: Velika eksplozija u ekskluzivnom zimovalištu, poginulo nekoliko ljudi! (video, foto)
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih
(Foto): Premijer Macut obišao prvu rođenu bebu 2026. godine: "Imao sam veliku čast da posetim prvu porodilju u Srbiji"
Blic pre 27 minutajoš 16 povezanih
Kamera uhvatila povređenog Nikolu Jokića: Jedan detalj hrabri, javio se i doktor
Mondo pre 37 minutajoš 15 povezanih
Oglasio se RHMZ Evo kakvo vreme nas očekuje u prvog dana nove godine, sneg u ovim krajevima
Dnevnik pre 27 minutajoš 10 povezanih
Hitna pomoć imala pune ruke posla: U Novoj godini dosta pijanih, među njima i tinejdžeri od 14 godina
Nova pre 47 minutajoš 10 povezanih