Povezane vesti

Hrvati ga zovu tunel iz ničeg u ništa: Iznad provalije je, koštao je milione, kao i ulice koje nikud ne vode (video)

Hrvati ga zovu tunel iz ničeg u ništa: Iznad provalije je, koštao je milione, kao i ulice koje nikud ne vode (video)

Telegraf 31.05.2017
Puteva koji nigde ne vode ne nedostaje ni u Zagrebu. U Hrvatskoj postoje putevi koji nikuda ne vode, tuneli na čijem kraju zjapi provalija, pešački prelazi za koje nikome nije jasno čemu služe. I dok nadležni uveravaju kako će se ti projekti… »
Svi su znali da je moja ćerka bolesna i ćutali su!

Svi su znali da je moja ćerka bolesna i ćutali su!

Alo 31.05.2017
Baka ubijenog trogodišnjaka iz Pule Denisa Rojnića tvrdi kako je socijalna služba već duže vreme znala da njena ćerka Kjara ima ozbiljne psihičke probleme, ali nisu hteli da reaguju dok policija ne izađe na teren. Baka Denisa Rojnića (3), kojeg… »
Baka ubijenog mališana (3) o ćerki monstrumu iz Pule: Nemam hrabrosti da je pogledam. Svi su znali da je bolesna i niko nije…

Baka ubijenog mališana (3) o ćerki monstrumu iz Pule: Nemam hrabrosti da je pogledam. Svi su znali da je bolesna i niko nije…

Telegraf 31.05.2017
Najgore što je mislila da će se dogoditi je da će ga majka ostaviti samog u stanu po noći i otići u provod. Baka ubijenog trogodišnjaka iz Pule Denisa Rojnića tvrdi kako je socijalna služba već duže vreme znala da njena ćerka Kjara ima ozbiljne… »
Baka ubijenog dečaka: “Uvek sam se bojala za njega, moja ćerka ima ozbiljne psihičke probleme”

Baka ubijenog dečaka: “Uvek sam se bojala za njega, moja ćerka ima ozbiljne psihičke probleme”

Blic 30.05.2017
Slučaj ubijenog dečaka Denisa Pašića i dalje potresa javnost. Za HRT je prvi put svoju stranu priče iznela Rita Rojnić, majka uhapšene Kiare Pašić koja je osumnjičena za ubistvo trogodišnjeg sina. Baka tvrdi kako je sistem već duže znao da… »

Vesti dana »