Povezane vesti
AMSS: U većem delu zemlje suvi kolovozi
Blic 03.06.2017
U većem delu zemlje vozače večeras očekuju suvi kolovozi, dok su popodnevni i večernji pljuskovi najavljeni najviše na području južne i centralne Srbije, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Kako se navodi u saopštenju, vozačima se savetuje da, ukoliko… »
Više vozila na putevima ka Crnoj Gori, Bugarskoj i Makedoniji
RTS 03.06.2017
Tokom vikenda povećan je broj vozila na auto-putevima i putevima koji vode ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Prema podacima granične policije, na granicama Srbije, na putničkim terminalima, nema zadržavanja dužih… »
AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja
Blic 02.06.2017
Vozače ove večeri očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, shodno kraju radne nedelje, saopštio je AMSS. Kako se period nestabilnih vremenskih prilika nastavlja, apeluje se na vozače da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu, da drže veće odstojanje… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 32 povezane

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
Danas pre 2 satajoš 22 povezane

Nikezić: Infrastruktura železnice potvrdila da se ploča u stanici Beograd centar u Prokopu „kreće“
Nova pre 9 minutajoš 18 povezanih

Topić o Jokićevoj sugestiji da pozdravi klupu: "Ništa strašno. Ljubav. Moj veteran"
Sportske.net pre 39 minutajoš 42 povezane