Povezane vesti
Tramp najavio: Rat protiv Irana počinje uništavanjem male zalivske državice - Katara!
Pravda 06.06.2017
Američki predsednik Donald Tramp umešao se u najnoviji unutararabijski sukob između Saudijske Arabije i Katara, ne ostavljajući mesta za sumnju ko stoji iza izopštavanja Katara iz saudijske koalicije, kao i kakva sudbina čeka jednu od najmanjih… »
Tramp: Arapski lideri se žalili na Katar
Novi magazin 06.06.2017
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da su mu se bliskoistočni lideri žalili na Katar kada je nedavno tražio da se okonča podrška radikalnim ideologijama. "Tokom moje nedavne posete Bliskom istoku rekao sam da više ne sme biti… »
Tramp: Upozorio sam Katar da ne sme da finansira teroriste
Blic 06.06.2017
Predsednik SAD Donald Tramp saopštio je danas da je tokom nedavne posete Bliskom istoku upozorio da se mora prestati sa finansiranjem radikalne ideologije i da se to posebno odnosilo na Katar. During my recent trip to the Middle East I stated that there… »
Erdogan smirije tenzije: Turski predsednik razgovarao sa liderima Katara, Rusije, Kuvajta i sa
Blic 06.06.2017
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan razgovarao je telefonom sa liderima Katara, Rusije, Kuvajta i Saudijske Arabije o smanjivanju tenzija, izjavio je neimenovani izvor blizak turskom predsedniku. "U razgovoru je istaknut značaj regionalnog mira i… »
Putin i Erdogan telefonom o situaciji u Kataru
Blic 05.06.2017
Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je telefonom sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom o situaciji u Kataru, saopštio je Kremlj. Do razgovora je došlo na inicijativu turskog lidera, prenosi TASS. - Predsednici su pozvali sve… »
Vesti dana »
Uhapšen Goran Vesić: Bivši ministar priveden zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Kurir pre 1 satjoš 195 povezanih
Đurić sa Blanarom: Podrška Slovačke na putu ka EU i po pitanju KiM od izuzetnog značaja
Kurir pre 1 satjoš 60 povezanih
Vučić: Gotovo je sa ostavkama, nadležni državni organi će da rade svoj posao
Euronews pre 48 minutajoš 47 povezanih
MUP Crne Gore: Velika zahvalnost MUP-u Srbije, posebno ministru Dačiću; Najavljena zamolnica za izručenje Balijagića
RTV pre 12 minutajoš 97 povezanih
Irski premijer: Optužbe Međunarodnog krivičnog suda ne mogu biti ozbiljnije
Politika pre 36 minutajoš 46 povezanih